Magazine
Contact
Home
Slotbericht Salon International de la Lingerie 2018
De Salon International de la Lingerie en de Interfilière Paris werden dit jaar gekenmerkt door noviteiten, waaronder vernieuwde beursruimtes en het nieuwe digitale platform The Lingerie Place. Er was een lichte stijging in het totaal aantal bezoekers. De beurzen vonden tegelijkertijd plaats van 20 tot en met 22 januari 2018 in het expositiecomplex Paris Porte de Versailles. 
 

Organisator Eurovet heeft het uiterlijk van de beurs aangepast met een retailtour en winkeldecors, een beursruimte met de naam The Exception voor inspiratie, en de ruimte Tomorrow! voor een experimentele visie op de marktontwikkelingen. De organisator spreekt over een lichte stijging van het totale bezoekersaantal inclusief het aantal premium en VIP inkopers op de Salon International de La Lingerie. Evenals tijdens de vorige januari editie zijn de meeste bezoekers, namelijk 64 procent, afkomstig van buiten Frankrijk en met name het aantal bezoekers uit de U.S.A., Rusland, Kazachstan, Japan en Spanje is gestegen.  

Interfilière 2018

Ook op de Interfilière Paris was er een lichte stijging van het aantal vakbezoekers waaronder de premium en VIP-bezoekers. 66 procent van de bezoekers was internationaal en met name het aantal professionals uit de U.S.A en Rusland is gestegen. Eveneens waren er veel bezoekers uit Tunesië, Bulgarije, Servië, Moldavië, Taiwan, China, Sri Lanka en Vietnam. 

2018-01-31
Brussels Expo is op zoek naar bijkomende middelen om de renovatie van de infrastructuur te financieren. Op dit ogenblik worden twee mogelijke pistes onderzocht: één met een actieve rol voor de federale overheid en zijn investeringsvehikel Brusselfonds Beliris, en één met een rol voor een private partner.
 
De 2018 editie van PromZ.live zal een heel jaar te bezoeken zijn. De vakbeurs voor actiemarketing, promotionele producten en relatiegeschenken die plaatsvindt op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy wordt tijdens de beursdagen in zijn geheel vastgelegd via 360° fotografie.
 
De Huishoudbeurs is op zaterdagochtend 17 februari sportief geopend door Irene Moors, Remy Bonjasky en beursmanager Nicole Babay. Met een heuse trolley-workout werd het startsein gegeven voor de 73e editie van de publieksbeurs De Huishoudbeurs is geopend tot en met zondag 25 februari in RAI Amsterdam.
 
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV