Magazine
Contact
Home
Slotbericht Salon International de la Lingerie 2018
De Salon International de la Lingerie en de Interfilière Paris werden dit jaar gekenmerkt door noviteiten, waaronder vernieuwde beursruimtes en het nieuwe digitale platform The Lingerie Place. Er was een lichte stijging in het totaal aantal bezoekers. De beurzen vonden tegelijkertijd plaats van 20 tot en met 22 januari 2018 in het expositiecomplex Paris Porte de Versailles. 
 

Organisator Eurovet heeft het uiterlijk van de beurs aangepast met een retailtour en winkeldecors, een beursruimte met de naam The Exception voor inspiratie, en de ruimte Tomorrow! voor een experimentele visie op de marktontwikkelingen. De organisator spreekt over een lichte stijging van het totale bezoekersaantal inclusief het aantal premium en VIP inkopers op de Salon International de La Lingerie. Evenals tijdens de vorige januari editie zijn de meeste bezoekers, namelijk 64 procent, afkomstig van buiten Frankrijk en met name het aantal bezoekers uit de U.S.A., Rusland, Kazachstan, Japan en Spanje is gestegen.  

Interfilière 2018

Ook op de Interfilière Paris was er een lichte stijging van het aantal vakbezoekers waaronder de premium en VIP-bezoekers. 66 procent van de bezoekers was internationaal en met name het aantal professionals uit de U.S.A en Rusland is gestegen. Eveneens waren er veel bezoekers uit Tunesië, Bulgarije, Servië, Moldavië, Taiwan, China, Sri Lanka en Vietnam. 

2018-01-31
Alle webcare-activiteiten voor de beurzen die door RAI Amsterdam worden georganiseerd, zijn ondergebracht bij Goud Uberconnected. Dit geldt voor de beurzen in Amsterdam maar ook voor internationale beurzen zoals RAI die organiseert in onder andere Turkije, Mexico, Indonesië en China.
 
Building Holland, de beurs die dit jaar plaatsvond van 17 tot en met 19 april in RAI Amsterdam, is met onmiddellijke ingang overgenomen door Easyfairs. Het event voor de bouw- en vastgoedsector stond voorheen onder leiding van Duurzaam Gebouwd. Met de overname breidt Easyfairs haar bouw-, installatie- en vastgoedportfolio in Nederland uit.
 
Rotterdam Ahoy wordt de locatie van EventSummit 2019. Het eendaagse platform voor de evenementenbranche vond tijdens het 10-jarig jubileum in 2018 in Rai Amsterdam plaats. In 2017 was het event ook in Rotterdam gelokaliseerd, toen in Hal 1, de komende editie zal dat in Hal 2, 3, 4 en 5 zijn. 
 
Na een aantal verliesgevende jaren heeft Jaarbeurs in Utrecht een positief resultaat behaald over 2017. Vorig jaar eindige het bedrijfsresultaat op 6,9 miljoen euro, tegenover  -7,3 euro in 2016. De omzet steeg van 111,1 naar 115,7 miljoen euro. Dit blijkt uit het geïntegreerde jaarverslag dat Jaarbeurs op 12 april heeft gepubliceerd.
Het nieuwe vakevenement Platform Onderwijs & Facilitair (POF) geeft bezoekers een blik in het onderwijs van de toekomst. POF 2018 is een facility-vakbeurs specifiek voor onderwijsinstellingen (van PO tot WO) en vindt plaats op 24 en 25 april 2018 in Hart van Holland Nijkerk.
  
mei | juni | »»
Beursagenda Branceagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV