Magazine
Contact
Home
Slotbericht Bijorhca Paris
De sieradenvakbeurs Bijorhca Paris die plaatsvond van 19 tot en met 22 januari 2018 in Parijs, heeft bijna 12.000 vakbezoekers verwelkomd. Er waren 309 exposanten, waarvan iets meer dan de helft uit het buitenland afkomstig. De bezoekers kwamen uit 95 verschillende landen en dat waren er 7 meer dan tijdens de vorige januari-editie.   

Onder de 10 best vertegenwoordigde landen is met name het bezoekersaantal van de volgende vier landen aanzienlijk gestegen: Portugal, met een plus van 24 procent, de U.S.A. met 22 procent, Nederland met 16 procent en het Verenigd Koninkrijk met 12 procent.
 
Deze beurseditie werd gekenmerkt door een stabiel aantal bezoekers. Het aantal inkoopmanagers onder de bezoekers is gestegen, onder andere dankzij de organisatie van een speciaal ‘Hosted Buyers’- programma. In lijn met de september-editie, is eveneens een groei geconstateerd in de aanwezigheid van online winkels, een groei van 45 procent vergeleken bij de editie van januari 2017, en een toenemende aanwezigheid van groothandelaren en importeurs met zo'n 15 procent. De vakbeurs trekt voornamelijk winkels met fantasie sieraden en juwelen, confectiemodezaken en cadeaushops. Ontwerpers bezoeken de beurs voornamelijk om de trends van het seizoen te identificeren.

De aankomende editie van de Bijorhca Paris vindt plaats van 7 tot en met 10 september 2018. 

 

2018-01-29
Het beroepenevenement Skills The Finals vond van 15 tot en met 17 maart plaats in de IJsselhallen Zwolle. 1000 (V)MBO leerlingen streden gedurende drie dagen om de titel van beste vakman/vakvrouw/vakteam in zijn of haar vakgebied. De organisatie van het evenement is in handen van WorldSkills Netherlands, in samenwerking met partners uit onderwijs en bedrijfsleven.
 
Branchevereniging ​CLC-VECTA heeft haar website vernieuwd. Bij de ontwikkeling en realisatie van de website stond het verbeteren van het gebruikersgemak centraal. Mede op basis van input van leden, zijn zowel de technische functionaliteiten als het design volledig hernieuwd en alle teksten herzien.
 
In totaal 13.314 professionals bezochten Transport Compleet op 13, 14 en 15 maart 2018 in Evenementenhal Hardenberg. Dat zijn zo'n 100 bezoekers meer dan vorig jaar. Organisator Ellen Braker: “De lichte bezoekersstijging is opmerkelijk, in die zin dat we juist het uitnodigingsbeleid vooraf hadden gefilterd om de bezoekerskwaliteit verder te verhogen.” De zeven hallen waren gevuld met meer dan 200 exposanten. 
 
NL Greenlabel en de vakbeurs Dag van de Openbare Ruimte zijn vanaf 8 maart jongstleden een partnership aangegaan. Met de krachtenbundeling verwachten beide partijen een belangrijke bijdrage te kunnen leveren om de openbare ruimte in snel tempo zo duurzaam mogelijk te maken.
 
Wat drijft een marketing manager om deel te nemen aan een beurs? Wat zijn zijn verwachtingen en wat moet er gebeuren zodat hij de volgende editie wederom deelneemt? In deze nieuwe rubriek van Expovisie laten we de marketingverantwoordelijke aan het woord over zijn of haar beursdeelname. In de vierde editie (spraken we Edward Hissink van Fresh-r. Hij nam deel aan de Passivhaus beurs in München.
 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV