Magazine
Contact
Home
Slotbericht Bijorhca Paris
De sieradenvakbeurs Bijorhca Paris die plaatsvond van 19 tot en met 22 januari 2018 in Parijs, heeft bijna 12.000 vakbezoekers verwelkomd. Er waren 309 exposanten, waarvan iets meer dan de helft uit het buitenland afkomstig. De bezoekers kwamen uit 95 verschillende landen en dat waren er 7 meer dan tijdens de vorige januari-editie.   

Onder de 10 best vertegenwoordigde landen is met name het bezoekersaantal van de volgende vier landen aanzienlijk gestegen: Portugal, met een plus van 24 procent, de U.S.A. met 22 procent, Nederland met 16 procent en het Verenigd Koninkrijk met 12 procent.
 
Deze beurseditie werd gekenmerkt door een stabiel aantal bezoekers. Het aantal inkoopmanagers onder de bezoekers is gestegen, onder andere dankzij de organisatie van een speciaal ‘Hosted Buyers’- programma. In lijn met de september-editie, is eveneens een groei geconstateerd in de aanwezigheid van online winkels, een groei van 45 procent vergeleken bij de editie van januari 2017, en een toenemende aanwezigheid van groothandelaren en importeurs met zo'n 15 procent. De vakbeurs trekt voornamelijk winkels met fantasie sieraden en juwelen, confectiemodezaken en cadeaushops. Ontwerpers bezoeken de beurs voornamelijk om de trends van het seizoen te identificeren.

De aankomende editie van de Bijorhca Paris vindt plaats van 7 tot en met 10 september 2018. 

 

2018-01-29
HISWA Amsterdam Boat Show heeft dit jaar  37.461 bezoekers getrokken, 7 procent meer dan vorig jaar. Deze 63e editie stond in het teken van vernieuwing, zoals de entree via Strandzuid in plaats van de reguliere RAI-hoofdentree en er was een HISWA Haven. De beurs vond plaats van 7 tot en met 11 maart in RAI Amsterdam.
 
Wat drijft een marketing manager of een directeur van een bedrijf om deel te nemen aan een beurs? Wat zijn zijn verwachtingen en wat moet er gebeuren zodat hij/zij de volgende editie wederom deelneemt? In deze rubriek van Expovisie laten we de marketingverantwoordelijke of ceo aan het woord over zijn of haar beursdeelname. In de vierde editie spreken we Edward Hissink van Fresh-r. Hij neemt deel aan Passive House / Passivhaus in de Beierse hoofdstad München.
 
De zevende editie van Bakkersvak 2018 is bezocht door 8.453 professionals, een stijging van 10 procent ten opzichte van 2017. Voor het eerst vond Bakkersvak plaats in Evenementenhal Gorinchem. De nieuwe locatie is de organisatie goed bevallen. “De beurs was mooi en ruim opgezet met brede gangpaden. De nieuwe opzet gaf veel meer ‘lucht’”, zegt Corine Visser, Event Manager Bakkersvak.
 
De Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign is gerenoveerd en gaat verder onder de nieuwe naam Sign & Print Expo. Het vernieuwde concept wordt op 26, 27 en 28 maart 2019 in Gorinchem voor het eerst getoond aan het publiek. Organisator Easyfairs Evenementenhal wil met deze vernieuwing de focus van het event verschuiven naar de toekomst.
 
EuroCIS 2018, de beurs voor innovatieve technologie voor de retailer, heeft het recordaantal van 12.000 bezoekers getrokken. In 2016 waren dat er 10.253. Ook het aantal exposanten is gestegen naar 470 terwijl dat er in 2016 411 waren. EuroCIS vond plaats van 28 februari tot en met 1 maart in Messe Düsseldorf.
 
«« mei | juni | »»
Beursagenda Beursagenda

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV