Magazine
Contact
Home
Slotbericht Bijorhca Paris
De sieradenvakbeurs Bijorhca Paris die plaatsvond van 19 tot en met 22 januari 2018 in Parijs, heeft bijna 12.000 vakbezoekers verwelkomd. Er waren 309 exposanten, waarvan iets meer dan de helft uit het buitenland afkomstig. De bezoekers kwamen uit 95 verschillende landen en dat waren er 7 meer dan tijdens de vorige januari-editie.   

Onder de 10 best vertegenwoordigde landen is met name het bezoekersaantal van de volgende vier landen aanzienlijk gestegen: Portugal, met een plus van 24 procent, de U.S.A. met 22 procent, Nederland met 16 procent en het Verenigd Koninkrijk met 12 procent.
 
Deze beurseditie werd gekenmerkt door een stabiel aantal bezoekers. Het aantal inkoopmanagers onder de bezoekers is gestegen, onder andere dankzij de organisatie van een speciaal ‘Hosted Buyers’- programma. In lijn met de september-editie, is eveneens een groei geconstateerd in de aanwezigheid van online winkels, een groei van 45 procent vergeleken bij de editie van januari 2017, en een toenemende aanwezigheid van groothandelaren en importeurs met zo'n 15 procent. De vakbeurs trekt voornamelijk winkels met fantasie sieraden en juwelen, confectiemodezaken en cadeaushops. Ontwerpers bezoeken de beurs voornamelijk om de trends van het seizoen te identificeren.

De aankomende editie van de Bijorhca Paris vindt plaats van 7 tot en met 10 september 2018. 

 

2018-01-29
Brussels Expo is op zoek naar bijkomende middelen om de renovatie van de infrastructuur te financieren. Op dit ogenblik worden twee mogelijke pistes onderzocht: één met een actieve rol voor de federale overheid en zijn investeringsvehikel Brusselfonds Beliris, en één met een rol voor een private partner.
 
De 2018 editie van PromZ.live zal een heel jaar te bezoeken zijn. De vakbeurs voor actiemarketing, promotionele producten en relatiegeschenken die plaatsvindt op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy wordt tijdens de beursdagen in zijn geheel vastgelegd via 360° fotografie.
 
De Huishoudbeurs is op zaterdagochtend 17 februari sportief geopend door Irene Moors, Remy Bonjasky en beursmanager Nicole Babay. Met een heuse trolley-workout werd het startsein gegeven voor de 73e editie van de publieksbeurs De Huishoudbeurs is geopend tot en met zondag 25 februari in RAI Amsterdam.
 
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV