Magazine
Contact
Home
Slotbericht Bijorhca Paris
De sieradenvakbeurs Bijorhca Paris die plaatsvond van 19 tot en met 22 januari 2018 in Parijs, heeft bijna 12.000 vakbezoekers verwelkomd. Er waren 309 exposanten, waarvan iets meer dan de helft uit het buitenland afkomstig. De bezoekers kwamen uit 95 verschillende landen en dat waren er 7 meer dan tijdens de vorige januari-editie.   

Onder de 10 best vertegenwoordigde landen is met name het bezoekersaantal van de volgende vier landen aanzienlijk gestegen: Portugal, met een plus van 24 procent, de U.S.A. met 22 procent, Nederland met 16 procent en het Verenigd Koninkrijk met 12 procent.
 
Deze beurseditie werd gekenmerkt door een stabiel aantal bezoekers. Het aantal inkoopmanagers onder de bezoekers is gestegen, onder andere dankzij de organisatie van een speciaal ‘Hosted Buyers’- programma. In lijn met de september-editie, is eveneens een groei geconstateerd in de aanwezigheid van online winkels, een groei van 45 procent vergeleken bij de editie van januari 2017, en een toenemende aanwezigheid van groothandelaren en importeurs met zo'n 15 procent. De vakbeurs trekt voornamelijk winkels met fantasie sieraden en juwelen, confectiemodezaken en cadeaushops. Ontwerpers bezoeken de beurs voornamelijk om de trends van het seizoen te identificeren.

De aankomende editie van de Bijorhca Paris vindt plaats van 7 tot en met 10 september 2018. 

 

2018-01-29
In de aanloop naar de tweede editie van het vakevenement Bestelauto Expo op 13 en 14 november 2018 in Expo Houten, is een nieuw online platform live gegaan met nieuws, achtergronden, bestelautotests, videoverslagen en een chatfunctie. De uitbreiding dient ervoor om meer potentiële bezoekers te bereiken. Organisator Patrick van Tilburg van EXPOMotion wil www.bestelauto-expo.nl laten uitgroeien tot een breed nieuws- en kennisplatform voor de volledige bestelautosector.
 
De vakbeurs Verkeer, Mobiliteit & Parkeren heeft een nieuwe naam: Vakbeurs Mobiliteit. Belangrijke drijfveer voor de naamswijziging is de groeiende Nederlandse bevolking met als gevolg zorgen om toegankelijkheid en leefbaarheid. Door de vraag “Hoe houden we Nederland mobiel?” centraal te stellen maakt organisator ExpoProof de beurs futureproof. De beurs vindt op 28 en 29 november plaats in Expo Houten.
 
Het consumentenevent TuinIdee beleefde dit jaar een stijging in het bezoekersaantal van 10,8 procent. Na 25 jaar werd het vierdaagse evenement, dat van 22 tot en met 25 februari 2018 plaatsvond in Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch, in een nieuw jasje gestoken om een bredere doelgroep aan te trekken. Organisator 2XPO schakelde hiervoor eventmarketingbureau Eventive in.
 
Alle webcare-activiteiten voor de beurzen die door RAI Amsterdam worden georganiseerd, zijn ondergebracht bij Goud Uberconnected. Dit geldt voor de beurzen in Amsterdam maar ook voor internationale beurzen zoals RAI die organiseert in onder andere Turkije, Mexico, Indonesië en China.
 
Building Holland, de beurs die dit jaar plaatsvond van 17 tot en met 19 april in RAI Amsterdam, is met onmiddellijke ingang overgenomen door Easyfairs. Het event voor de bouw- en vastgoedsector stond voorheen onder leiding van Duurzaam Gebouwd. Met de overname breidt Easyfairs haar bouw-, installatie- en vastgoedportfolio in Nederland uit.
  
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV