Magazine
Contact
Home
Beautyworld in 2018 ook in Saudi-Arabië
Messe Frankfurt Middle East organiseert in samenwerking met ACE Exhibitions dit jaar ook een Beautyworld in Saudi-Arabië. Aanleiding om de beurs voor leveranciers van cosmetica, huid - en haarverzorging en geurlijnen naar Jeddah te brengen is de groeiende markt voor deze producten in de regio met, volgens het EMI, een toekomstige marktwaarde van 6.9 biljoen dollar in 2021. Er bestaat al een editie van Beautyworld in Dubai en er worden er drie georganiseerd in Japan. Beautyworld Saudi Arabia vindt plaats van 14 tot en met 16 oktober 2018 in het Jeddah Center for Forums and Events. 
 

“Saudi visitors to Beautyworld Middle East have increased steadily over the last six years, from just under 1,400 in 2012 to 2,500 in 2017, making it the third largest visitor country to the show.  Now in Beautyworld Saudi Arabia, we have the Kingdom’s dedicated beauty industry trade fair right at the doorsteps of thousands of trade buyers and professionals,” aldus Ahmed Pauwels, CEO van Messe Frankfurt Middle East.
 
Verschillende merken hebben zich al opgegeven voor de eerste show, waaronder Firmenich, Symrise, International Flavors & Fragrances (IFF), Nazih Group, Sawaya International, Al Haramain Perfumes, My Perfume Factory en Forever 52 make up. Er zullen naar verwachting meer dan 100 binnen- en buitenlandse standhouders volgen die verdeeld zijn over zes segmenten: geuren, cosmetica en huidverzorging, persoonlijke verzorging & hygiëne, natuurlijk en organisch, haarverzorging, nagel & salonproducten, en verpakking en ruwe materialen.
 

 


 
 

2018-01-29
HISWA Amsterdam Boat Show heeft dit jaar  37.461 bezoekers getrokken, 7 procent meer dan vorig jaar. Deze 63e editie stond in het teken van vernieuwing, zoals de entree via Strandzuid in plaats van de reguliere RAI-hoofdentree en er was een HISWA Haven. De beurs vond plaats van 7 tot en met 11 maart in RAI Amsterdam.
 
Wat drijft een marketing manager of een directeur van een bedrijf om deel te nemen aan een beurs? Wat zijn zijn verwachtingen en wat moet er gebeuren zodat hij/zij de volgende editie wederom deelneemt? In deze rubriek van Expovisie laten we de marketingverantwoordelijke of ceo aan het woord over zijn of haar beursdeelname. In de vierde editie spreken we Edward Hissink van Fresh-r. Hij neemt deel aan Passive House / Passivhaus in de Beierse hoofdstad München.
 
De zevende editie van Bakkersvak 2018 is bezocht door 8.453 professionals, een stijging van 10 procent ten opzichte van 2017. Voor het eerst vond Bakkersvak plaats in Evenementenhal Gorinchem. De nieuwe locatie is de organisatie goed bevallen. “De beurs was mooi en ruim opgezet met brede gangpaden. De nieuwe opzet gaf veel meer ‘lucht’”, zegt Corine Visser, Event Manager Bakkersvak.
 
De Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign is gerenoveerd en gaat verder onder de nieuwe naam Sign & Print Expo. Het vernieuwde concept wordt op 26, 27 en 28 maart 2019 in Gorinchem voor het eerst getoond aan het publiek. Organisator Easyfairs Evenementenhal wil met deze vernieuwing de focus van het event verschuiven naar de toekomst.
 
EuroCIS 2018, de beurs voor innovatieve technologie voor de retailer, heeft het recordaantal van 12.000 bezoekers getrokken. In 2016 waren dat er 10.253. Ook het aantal exposanten is gestegen naar 470 terwijl dat er in 2016 411 waren. EuroCIS vond plaats van 28 februari tot en met 1 maart in Messe Düsseldorf.
 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV