Magazine
Contact
Home
Beautyworld in 2018 ook in Saudi-Arabië
Messe Frankfurt Middle East organiseert in samenwerking met ACE Exhibitions dit jaar ook een Beautyworld in Saudi-Arabië. Aanleiding om de beurs voor leveranciers van cosmetica, huid - en haarverzorging en geurlijnen naar Jeddah te brengen is de groeiende markt voor deze producten in de regio met, volgens het EMI, een toekomstige marktwaarde van 6.9 biljoen dollar in 2021. Er bestaat al een editie van Beautyworld in Dubai en er worden er drie georganiseerd in Japan. Beautyworld Saudi Arabia vindt plaats van 14 tot en met 16 oktober 2018 in het Jeddah Center for Forums and Events. 
 

“Saudi visitors to Beautyworld Middle East have increased steadily over the last six years, from just under 1,400 in 2012 to 2,500 in 2017, making it the third largest visitor country to the show.  Now in Beautyworld Saudi Arabia, we have the Kingdom’s dedicated beauty industry trade fair right at the doorsteps of thousands of trade buyers and professionals,” aldus Ahmed Pauwels, CEO van Messe Frankfurt Middle East.
 
Verschillende merken hebben zich al opgegeven voor de eerste show, waaronder Firmenich, Symrise, International Flavors & Fragrances (IFF), Nazih Group, Sawaya International, Al Haramain Perfumes, My Perfume Factory en Forever 52 make up. Er zullen naar verwachting meer dan 100 binnen- en buitenlandse standhouders volgen die verdeeld zijn over zes segmenten: geuren, cosmetica en huidverzorging, persoonlijke verzorging & hygiëne, natuurlijk en organisch, haarverzorging, nagel & salonproducten, en verpakking en ruwe materialen.
 

 


 
 

2018-01-29
Het beroepenevenement Skills The Finals vond van 15 tot en met 17 maart plaats in de IJsselhallen Zwolle. 1000 (V)MBO leerlingen streden gedurende drie dagen om de titel van beste vakman/vakvrouw/vakteam in zijn of haar vakgebied. De organisatie van het evenement is in handen van WorldSkills Netherlands, in samenwerking met partners uit onderwijs en bedrijfsleven.
 
Branchevereniging ​CLC-VECTA heeft haar website vernieuwd. Bij de ontwikkeling en realisatie van de website stond het verbeteren van het gebruikersgemak centraal. Mede op basis van input van leden, zijn zowel de technische functionaliteiten als het design volledig hernieuwd en alle teksten herzien.
 
In totaal 13.314 professionals bezochten Transport Compleet op 13, 14 en 15 maart 2018 in Evenementenhal Hardenberg. Dat zijn zo'n 100 bezoekers meer dan vorig jaar. Organisator Ellen Braker: “De lichte bezoekersstijging is opmerkelijk, in die zin dat we juist het uitnodigingsbeleid vooraf hadden gefilterd om de bezoekerskwaliteit verder te verhogen.” De zeven hallen waren gevuld met meer dan 200 exposanten. 
 
NL Greenlabel en de vakbeurs Dag van de Openbare Ruimte zijn vanaf 8 maart jongstleden een partnership aangegaan. Met de krachtenbundeling verwachten beide partijen een belangrijke bijdrage te kunnen leveren om de openbare ruimte in snel tempo zo duurzaam mogelijk te maken.
 
Wat drijft een marketing manager om deel te nemen aan een beurs? Wat zijn zijn verwachtingen en wat moet er gebeuren zodat hij de volgende editie wederom deelneemt? In deze nieuwe rubriek van Expovisie laten we de marketingverantwoordelijke aan het woord over zijn of haar beursdeelname. In de vierde editie (spraken we Edward Hissink van Fresh-r. Hij nam deel aan de Passivhaus beurs in München.
 
«« mei | juni | »»
Beursagenda Beursagenda

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV