Magazine
Contact
Home
Beautyworld in 2018 ook in Saudi-Arabië
Messe Frankfurt Middle East organiseert in samenwerking met ACE Exhibitions dit jaar ook een Beautyworld in Saudi-Arabië. Aanleiding om de beurs voor leveranciers van cosmetica, huid - en haarverzorging en geurlijnen naar Jeddah te brengen is de groeiende markt voor deze producten in de regio met, volgens het EMI, een toekomstige marktwaarde van 6.9 biljoen dollar in 2021. Er bestaat al een editie van Beautyworld in Dubai en er worden er drie georganiseerd in Japan. Beautyworld Saudi Arabia vindt plaats van 14 tot en met 16 oktober 2018 in het Jeddah Center for Forums and Events. 
 

“Saudi visitors to Beautyworld Middle East have increased steadily over the last six years, from just under 1,400 in 2012 to 2,500 in 2017, making it the third largest visitor country to the show.  Now in Beautyworld Saudi Arabia, we have the Kingdom’s dedicated beauty industry trade fair right at the doorsteps of thousands of trade buyers and professionals,” aldus Ahmed Pauwels, CEO van Messe Frankfurt Middle East.
 
Verschillende merken hebben zich al opgegeven voor de eerste show, waaronder Firmenich, Symrise, International Flavors & Fragrances (IFF), Nazih Group, Sawaya International, Al Haramain Perfumes, My Perfume Factory en Forever 52 make up. Er zullen naar verwachting meer dan 100 binnen- en buitenlandse standhouders volgen die verdeeld zijn over zes segmenten: geuren, cosmetica en huidverzorging, persoonlijke verzorging & hygiëne, natuurlijk en organisch, haarverzorging, nagel & salonproducten, en verpakking en ruwe materialen.
 

 


 
 

2018-01-29
In de aanloop naar de tweede editie van het vakevenement Bestelauto Expo op 13 en 14 november 2018 in Expo Houten, is een nieuw online platform live gegaan met nieuws, achtergronden, bestelautotests, videoverslagen en een chatfunctie. De uitbreiding dient ervoor om meer potentiële bezoekers te bereiken. Organisator Patrick van Tilburg van EXPOMotion wil www.bestelauto-expo.nl laten uitgroeien tot een breed nieuws- en kennisplatform voor de volledige bestelautosector.
 
De vakbeurs Verkeer, Mobiliteit & Parkeren heeft een nieuwe naam: Vakbeurs Mobiliteit. Belangrijke drijfveer voor de naamswijziging is de groeiende Nederlandse bevolking met als gevolg zorgen om toegankelijkheid en leefbaarheid. Door de vraag “Hoe houden we Nederland mobiel?” centraal te stellen maakt organisator ExpoProof de beurs futureproof. De beurs vindt op 28 en 29 november plaats in Expo Houten.
 
Het consumentenevent TuinIdee beleefde dit jaar een stijging in het bezoekersaantal van 10,8 procent. Na 25 jaar werd het vierdaagse evenement, dat van 22 tot en met 25 februari 2018 plaatsvond in Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch, in een nieuw jasje gestoken om een bredere doelgroep aan te trekken. Organisator 2XPO schakelde hiervoor eventmarketingbureau Eventive in.
 
Alle webcare-activiteiten voor de beurzen die door RAI Amsterdam worden georganiseerd, zijn ondergebracht bij Goud Uberconnected. Dit geldt voor de beurzen in Amsterdam maar ook voor internationale beurzen zoals RAI die organiseert in onder andere Turkije, Mexico, Indonesië en China.
 
Building Holland, de beurs die dit jaar plaatsvond van 17 tot en met 19 april in RAI Amsterdam, is met onmiddellijke ingang overgenomen door Easyfairs. Het event voor de bouw- en vastgoedsector stond voorheen onder leiding van Duurzaam Gebouwd. Met de overname breidt Easyfairs haar bouw-, installatie- en vastgoedportfolio in Nederland uit.
  
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV