Magazine
Contact
Home
Beautyworld in 2018 ook in Saudi-Arabië
Messe Frankfurt Middle East organiseert in samenwerking met ACE Exhibitions dit jaar ook een Beautyworld in Saudi-Arabië. Aanleiding om de beurs voor leveranciers van cosmetica, huid - en haarverzorging en geurlijnen naar Jeddah te brengen is de groeiende markt voor deze producten in de regio met, volgens het EMI, een toekomstige marktwaarde van 6.9 biljoen dollar in 2021. Er bestaat al een editie van Beautyworld in Dubai en er worden er drie georganiseerd in Japan. Beautyworld Saudi Arabia vindt plaats van 14 tot en met 16 oktober 2018 in het Jeddah Center for Forums and Events. 
 

“Saudi visitors to Beautyworld Middle East have increased steadily over the last six years, from just under 1,400 in 2012 to 2,500 in 2017, making it the third largest visitor country to the show.  Now in Beautyworld Saudi Arabia, we have the Kingdom’s dedicated beauty industry trade fair right at the doorsteps of thousands of trade buyers and professionals,” aldus Ahmed Pauwels, CEO van Messe Frankfurt Middle East.
 
Verschillende merken hebben zich al opgegeven voor de eerste show, waaronder Firmenich, Symrise, International Flavors & Fragrances (IFF), Nazih Group, Sawaya International, Al Haramain Perfumes, My Perfume Factory en Forever 52 make up. Er zullen naar verwachting meer dan 100 binnen- en buitenlandse standhouders volgen die verdeeld zijn over zes segmenten: geuren, cosmetica en huidverzorging, persoonlijke verzorging & hygiëne, natuurlijk en organisch, haarverzorging, nagel & salonproducten, en verpakking en ruwe materialen.
 

 


 
 

2018-01-29
Brussels Expo is op zoek naar bijkomende middelen om de renovatie van de infrastructuur te financieren. Op dit ogenblik worden twee mogelijke pistes onderzocht: één met een actieve rol voor de federale overheid en zijn investeringsvehikel Brusselfonds Beliris, en één met een rol voor een private partner.
 
De 2018 editie van PromZ.live zal een heel jaar te bezoeken zijn. De vakbeurs voor actiemarketing, promotionele producten en relatiegeschenken die plaatsvindt op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy wordt tijdens de beursdagen in zijn geheel vastgelegd via 360° fotografie.
 
De Huishoudbeurs is op zaterdagochtend 17 februari sportief geopend door Irene Moors, Remy Bonjasky en beursmanager Nicole Babay. Met een heuse trolley-workout werd het startsein gegeven voor de 73e editie van de publieksbeurs De Huishoudbeurs is geopend tot en met zondag 25 februari in RAI Amsterdam.
 
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV