Magazine
Contact
Home
Meer bezoekers op TrendZ Voorjaar
De voorjaarseditie van lifestyle vakbeurs TrendZ op 14, 15 en 16 januari werd bezocht door 12.360 professionals. Dat is een stijging van bijna 10 procent ten opzichte van 2017. Ook die editie trok destijds al 15 procent meer bezoekers dan in 2016. Ruim 250 exposanten en meer dan 450 verschillende merken waren present in Evenementenhal Gorinchem.
 

De openingsdag van TrendZ was druk. “Verschillende exposanten verkochten op zondag al hun producten in de stand. De economie trekt weer aan, maar we hebben vooraf ook kritisch naar ons uitnodigingsbestand gekeken. Hierdoor hebben we een paar honderd nieuwe bezoekers mogen verwelkomen die nog nooit eerder op TrendZ waren geweest. Uit reacties van exposanten bleken dit kwalitatief zeer goede bezoekers te zijn”, aldus de organisatie.

Participation Award

Twee exposanten werden tijdens TrendZ extra in het zonnetje gezet. Zij ontvingen de Participation Award. In de categorie stand tot 40 vierkante meter won Beautanic Lifestyle. Het bedrijf is ontwikkeld door MDK Flowers & Greens en StudioBlauw. In de categorie 40 vierkante meter en groter won Dijk Natural Collections. Zij creëren natuurlijke decoratie- en sfeerproducten. 

TrendZ Najaar 2018 is op 26, 27 en 28 augustus te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. De volgende TrendZ Voorjaar vindt 13, 14 en 15 januari 2019 plaats in Gorinchem

2018-01-25
Brussels Expo is op zoek naar bijkomende middelen om de renovatie van de infrastructuur te financieren. Op dit ogenblik worden twee mogelijke pistes onderzocht: één met een actieve rol voor de federale overheid en zijn investeringsvehikel Brusselfonds Beliris, en één met een rol voor een private partner.
 
De 2018 editie van PromZ.live zal een heel jaar te bezoeken zijn. De vakbeurs voor actiemarketing, promotionele producten en relatiegeschenken die plaatsvindt op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy wordt tijdens de beursdagen in zijn geheel vastgelegd via 360° fotografie.
 
De Huishoudbeurs is op zaterdagochtend 17 februari sportief geopend door Irene Moors, Remy Bonjasky en beursmanager Nicole Babay. Met een heuse trolley-workout werd het startsein gegeven voor de 73e editie van de publieksbeurs De Huishoudbeurs is geopend tot en met zondag 25 februari in RAI Amsterdam.
 
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV