Magazine
Contact
Home
Robin Freyer, CEO van Smart Internet Media neemt deel aan de Webwinkel Vakdagen
Wat drijft een marketing manager of een directeur van een bedrijf om deel te nemen aan een beurs? Wat zijn zijn verwachtingen en wat moet er gebeuren zodat hij/zij de volgende editie wederom deelneemt? In deze nieuwe rubriek van Expovisie laten we de marketingverantwoordelijke of ceo aan het woord over zijn of haar beursdeelname. In de derde editie spreken we Robin Freyer. Hij neemt deel aan de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs in Utrecht. Hij is te vinden op stand 259.
 

Waarom gekozen voor deelname aan deze beurs?

"Wij hebben gekozen voor de Webwinkel Vakdagen omdat deze de belangrijkste beurs is in onze banche waarbij wij ons goed kunnen profileren naar alle potentiële bedrijven die daar aanwezig zijn. Ook voor onze branding hebben wij gekozen om hier te staan."

Hoe belangrijk is deze beurs voor u binnen de totale marketingstrategie?

"Dit is natuurlijk een onderdeel van de gehele marketingmix welke wij voeren, maar deze beurs blijft zeer belangrijk voor onze branding gezien het grote aantal bezoekers van deze beurs."

Wat zijn de speerpunten voor deze beursdeelname?

"De boodschap die Smart Internet Media wil overbrengen bestaat onder andere uit het feit dat ons bedrijf diepgaand gespecialiseerd is op het gebied van SEO en wij daar uniek in zijn gezien de resultaten die wij voor al onze klanten behalen. Dit zijn zeer duidelijke en zichtbare resultaten. Ook willen wij juist naar voren brengen dat wij inmiddels ook gespecialiseerd zijn op het gebied van conversie-optimalisatie en SEA (Adwords)."

Hoe zien we dat terug in het beursconcept?

"Dat zie je terug in de voucher met korting voor nieuwe klanten. Ook is de stand zo ingericht dat dit duidelijk naar voren komt. Wij hebben daarbij ook de give-aways, visuals op een tv, et cetera."

Wat zijn uw verwachtingen/targets voor deze beurs?

"Mijn verwachtingen zijn dat veel nieuwe klanten ons leren kennen en daarom met ons bedrijf in zee zullen willen gaan. Daarbij verwacht ik dat het vertrouwen in ons bedrijf toeneemt omdat we steeds meer als die grote online marketing partij worden gezien."

 
 

2018-01-24
HISWA Amsterdam Boat Show heeft dit jaar  37.461 bezoekers getrokken, 7 procent meer dan vorig jaar. Deze 63e editie stond in het teken van vernieuwing, zoals de entree via Strandzuid in plaats van de reguliere RAI-hoofdentree en er was een HISWA Haven. De beurs vond plaats van 7 tot en met 11 maart in RAI Amsterdam.
 
Wat drijft een marketing manager of een directeur van een bedrijf om deel te nemen aan een beurs? Wat zijn zijn verwachtingen en wat moet er gebeuren zodat hij/zij de volgende editie wederom deelneemt? In deze rubriek van Expovisie laten we de marketingverantwoordelijke of ceo aan het woord over zijn of haar beursdeelname. In de vierde editie spreken we Edward Hissink van Fresh-r. Hij neemt deel aan Passive House / Passivhaus in de Beierse hoofdstad München.
 
De zevende editie van Bakkersvak 2018 is bezocht door 8.453 professionals, een stijging van 10 procent ten opzichte van 2017. Voor het eerst vond Bakkersvak plaats in Evenementenhal Gorinchem. De nieuwe locatie is de organisatie goed bevallen. “De beurs was mooi en ruim opgezet met brede gangpaden. De nieuwe opzet gaf veel meer ‘lucht’”, zegt Corine Visser, Event Manager Bakkersvak.
 
De Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign is gerenoveerd en gaat verder onder de nieuwe naam Sign & Print Expo. Het vernieuwde concept wordt op 26, 27 en 28 maart 2019 in Gorinchem voor het eerst getoond aan het publiek. Organisator Easyfairs Evenementenhal wil met deze vernieuwing de focus van het event verschuiven naar de toekomst.
 
EuroCIS 2018, de beurs voor innovatieve technologie voor de retailer, heeft het recordaantal van 12.000 bezoekers getrokken. In 2016 waren dat er 10.253. Ook het aantal exposanten is gestegen naar 470 terwijl dat er in 2016 411 waren. EuroCIS vond plaats van 28 februari tot en met 1 maart in Messe Düsseldorf.
 
«« mei | juni | »»
Beursagenda Beursagenda

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV