Magazine
Contact
Home
Easyfairs verwerft portfolio Textirama
Easyfairs België en Textirama zijn tot een akkoord gekomen over de overname van het portfolio en het organisatieteam van Textirama. Beide verhuizen naar Easyfairs, waar een nieuwe B-to-B business unit ‘Textiles, Interior & Design’ gecreëerd wordt.
 

De vakbeurzen Intirio (interieur- huishoudtextiel), MoOD (wand- en meubeltextiel) en Indigo Home Edition (textielontwerp) zijn ondertussen uitgegroeid tot de belangrijkste marktontmoetingen voor specifieke segmenten in de meubel- en textielbranche. MoOD is internationaal het evenement voor al wie meubilair en wanden met textiel bekleedt, Indigo Home brengt de toonaangevende ontwerpers van interieurtextiel samen en Intirio is vandaag een vakbeurs die ook inkopers uit Frankrijk en Nederland kan bekoren.
Ietwat vreemde eend in de bijt is de Goed Gevoel Ladies Fair, een belevingsevent voor vrouwen in samenwerking met het magazine Goed Gevoel van De Persgroep, waarvoor Textirama sinds een vijftal jaar uitvoerend producent is.

Patrick Geysels 

Patrick Geysels, jarenlang de bezieler én het gezicht van de Textirama-evenementen, komt aan het hoofd van de nieuwe business unit en ziet in de deal nieuwe kansen: “In een snel veranderend beurslandschap zoeken we continuïteit en professionaliteit. Binnen een organisatie als Easyfairs vinden we de schaalvergroting die we nodig achten om verder te kunnen groeien.”
 

2018-01-24
HISWA Amsterdam Boat Show heeft dit jaar  37.461 bezoekers getrokken, 7 procent meer dan vorig jaar. Deze 63e editie stond in het teken van vernieuwing, zoals de entree via Strandzuid in plaats van de reguliere RAI-hoofdentree en er was een HISWA Haven. De beurs vond plaats van 7 tot en met 11 maart in RAI Amsterdam.
 
Wat drijft een marketing manager of een directeur van een bedrijf om deel te nemen aan een beurs? Wat zijn zijn verwachtingen en wat moet er gebeuren zodat hij/zij de volgende editie wederom deelneemt? In deze rubriek van Expovisie laten we de marketingverantwoordelijke of ceo aan het woord over zijn of haar beursdeelname. In de vierde editie spreken we Edward Hissink van Fresh-r. Hij neemt deel aan Passive House / Passivhaus in de Beierse hoofdstad München.
 
De zevende editie van Bakkersvak 2018 is bezocht door 8.453 professionals, een stijging van 10 procent ten opzichte van 2017. Voor het eerst vond Bakkersvak plaats in Evenementenhal Gorinchem. De nieuwe locatie is de organisatie goed bevallen. “De beurs was mooi en ruim opgezet met brede gangpaden. De nieuwe opzet gaf veel meer ‘lucht’”, zegt Corine Visser, Event Manager Bakkersvak.
 
De Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign is gerenoveerd en gaat verder onder de nieuwe naam Sign & Print Expo. Het vernieuwde concept wordt op 26, 27 en 28 maart 2019 in Gorinchem voor het eerst getoond aan het publiek. Organisator Easyfairs Evenementenhal wil met deze vernieuwing de focus van het event verschuiven naar de toekomst.
 
EuroCIS 2018, de beurs voor innovatieve technologie voor de retailer, heeft het recordaantal van 12.000 bezoekers getrokken. In 2016 waren dat er 10.253. Ook het aantal exposanten is gestegen naar 470 terwijl dat er in 2016 411 waren. EuroCIS vond plaats van 28 februari tot en met 1 maart in Messe Düsseldorf.
 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV