Magazine
Contact
Home
Easyfairs verwerft portfolio Textirama
Easyfairs België en Textirama zijn tot een akkoord gekomen over de overname van het portfolio en het organisatieteam van Textirama. Beide verhuizen naar Easyfairs, waar een nieuwe B-to-B business unit ‘Textiles, Interior & Design’ gecreëerd wordt.
 

De vakbeurzen Intirio (interieur- huishoudtextiel), MoOD (wand- en meubeltextiel) en Indigo Home Edition (textielontwerp) zijn ondertussen uitgegroeid tot de belangrijkste marktontmoetingen voor specifieke segmenten in de meubel- en textielbranche. MoOD is internationaal het evenement voor al wie meubilair en wanden met textiel bekleedt, Indigo Home brengt de toonaangevende ontwerpers van interieurtextiel samen en Intirio is vandaag een vakbeurs die ook inkopers uit Frankrijk en Nederland kan bekoren.
Ietwat vreemde eend in de bijt is de Goed Gevoel Ladies Fair, een belevingsevent voor vrouwen in samenwerking met het magazine Goed Gevoel van De Persgroep, waarvoor Textirama sinds een vijftal jaar uitvoerend producent is.

Patrick Geysels 

Patrick Geysels, jarenlang de bezieler én het gezicht van de Textirama-evenementen, komt aan het hoofd van de nieuwe business unit en ziet in de deal nieuwe kansen: “In een snel veranderend beurslandschap zoeken we continuïteit en professionaliteit. Binnen een organisatie als Easyfairs vinden we de schaalvergroting die we nodig achten om verder te kunnen groeien.”
 

2018-01-24
De komende editie van Transport & Logistics in Rotterdam Ahoy breidt op verzoek van verladend Nederland uit met een hal speciaal voor de havenlogistiek. De focus ligt op deep- en short sea transporten en aanverwante logistieke activiteiten in en vanuit de haven. Transport & Logistics vindt plaats op 6, 7 en 8 november 2018 in Rotterdam Ahoy.
 
Het beroepenevenement Skills The Finals vond van 15 tot en met 17 maart plaats in de IJsselhallen Zwolle. 1000 (V)MBO leerlingen streden gedurende drie dagen om de titel van beste vakman/vakvrouw/vakteam in zijn of haar vakgebied. De organisatie van het evenement is in handen van WorldSkills Netherlands, in samenwerking met partners uit onderwijs en bedrijfsleven.
 
Branchevereniging ​CLC-VECTA heeft haar website vernieuwd. Bij de ontwikkeling en realisatie van de website stond het verbeteren van het gebruikersgemak centraal. Mede op basis van input van leden, zijn zowel de technische functionaliteiten als het design volledig hernieuwd en alle teksten herzien.
 
In totaal 13.314 professionals bezochten Transport Compleet op 13, 14 en 15 maart 2018 in Evenementenhal Hardenberg. Dat zijn zo'n 100 bezoekers meer dan vorig jaar. Organisator Ellen Braker: “De lichte bezoekersstijging is opmerkelijk, in die zin dat we juist het uitnodigingsbeleid vooraf hadden gefilterd om de bezoekerskwaliteit verder te verhogen.” De zeven hallen waren gevuld met meer dan 200 exposanten. 
 
NL Greenlabel en de vakbeurs Dag van de Openbare Ruimte zijn vanaf 8 maart jongstleden een partnership aangegaan. Met de krachtenbundeling verwachten beide partijen een belangrijke bijdrage te kunnen leveren om de openbare ruimte in snel tempo zo duurzaam mogelijk te maken.
  
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV