Magazine
Contact
Home
Easyfairs verwerft portfolio Textirama
Easyfairs België en Textirama zijn tot een akkoord gekomen over de overname van het portfolio en het organisatieteam van Textirama. Beide verhuizen naar Easyfairs, waar een nieuwe B-to-B business unit ‘Textiles, Interior & Design’ gecreëerd wordt.
 

De vakbeurzen Intirio (interieur- huishoudtextiel), MoOD (wand- en meubeltextiel) en Indigo Home Edition (textielontwerp) zijn ondertussen uitgegroeid tot de belangrijkste marktontmoetingen voor specifieke segmenten in de meubel- en textielbranche. MoOD is internationaal het evenement voor al wie meubilair en wanden met textiel bekleedt, Indigo Home brengt de toonaangevende ontwerpers van interieurtextiel samen en Intirio is vandaag een vakbeurs die ook inkopers uit Frankrijk en Nederland kan bekoren.
Ietwat vreemde eend in de bijt is de Goed Gevoel Ladies Fair, een belevingsevent voor vrouwen in samenwerking met het magazine Goed Gevoel van De Persgroep, waarvoor Textirama sinds een vijftal jaar uitvoerend producent is.

Patrick Geysels 

Patrick Geysels, jarenlang de bezieler én het gezicht van de Textirama-evenementen, komt aan het hoofd van de nieuwe business unit en ziet in de deal nieuwe kansen: “In een snel veranderend beurslandschap zoeken we continuïteit en professionaliteit. Binnen een organisatie als Easyfairs vinden we de schaalvergroting die we nodig achten om verder te kunnen groeien.”
 

2018-01-24
Brussels Expo is op zoek naar bijkomende middelen om de renovatie van de infrastructuur te financieren. Op dit ogenblik worden twee mogelijke pistes onderzocht: één met een actieve rol voor de federale overheid en zijn investeringsvehikel Brusselfonds Beliris, en één met een rol voor een private partner.
 
De 2018 editie van PromZ.live zal een heel jaar te bezoeken zijn. De vakbeurs voor actiemarketing, promotionele producten en relatiegeschenken die plaatsvindt op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy wordt tijdens de beursdagen in zijn geheel vastgelegd via 360° fotografie.
 
De Huishoudbeurs is op zaterdagochtend 17 februari sportief geopend door Irene Moors, Remy Bonjasky en beursmanager Nicole Babay. Met een heuse trolley-workout werd het startsein gegeven voor de 73e editie van de publieksbeurs De Huishoudbeurs is geopend tot en met zondag 25 februari in RAI Amsterdam.
 
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV