Magazine
Contact
Home
Slotbericht Imm Cologne 2018
Rond 125.000 bezoekers hebben de Duitse interieurbeurs Imm Cologne dit jaar bezocht. In 2017, toen de beurs tegelijkertijd met LivingKitchen plaatsvond, waren dat er ruim 150.000. Er kwamen dit jaar bezoekers uit 138 landen en het aandeel daarvan uit Europa en Azië is gestegen. De beurs vond plaats van 15 tot en met 21 januari 2018 in Koelnmesse in Keulen. 
 

Het aandeel buitenlandse bezoekers steeg tot ongeveer 50 procent op de vakbezoekers dagen, in 2016 was dat 46 procent. In het aantal Europese bezoekers was bijvoorbeeld Spanje goed vertegenwoordigd met een groei van 31 procent, België met een groei van 16 procent, en Oost-Europa met een groei van 54 procent. Er waren ook veel Chinese bezoekers, goed voor een groei van 82 procent, en het aandeel van Japan steeg met 63 procent.

Das Haus

Hoofdthema's dit jaar waren licht, badkamers en smart homes, en deze thema's waren ook terug te vinden in Das Haus, een nabootsing van een modern huis waarin de combinatie van architectuur, design en meubels centraal staat en waarvoor dit jaar de Tsjechische designer Lucie Koldova verantwoordelijk was. 

De volgende Imm Cologne zal plaatsvinden van 14 tot en met 20 januari 2019 in Koelnmesse in Keulen. 

2018-01-23
Brussels Expo is op zoek naar bijkomende middelen om de renovatie van de infrastructuur te financieren. Op dit ogenblik worden twee mogelijke pistes onderzocht: één met een actieve rol voor de federale overheid en zijn investeringsvehikel Brusselfonds Beliris, en één met een rol voor een private partner.
 
De 2018 editie van PromZ.live zal een heel jaar te bezoeken zijn. De vakbeurs voor actiemarketing, promotionele producten en relatiegeschenken die plaatsvindt op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy wordt tijdens de beursdagen in zijn geheel vastgelegd via 360° fotografie.
 
De Huishoudbeurs is op zaterdagochtend 17 februari sportief geopend door Irene Moors, Remy Bonjasky en beursmanager Nicole Babay. Met een heuse trolley-workout werd het startsein gegeven voor de 73e editie van de publieksbeurs De Huishoudbeurs is geopend tot en met zondag 25 februari in RAI Amsterdam.
 
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV