Magazine
Contact
Home
'Veel klanten wilden ter plekke de swimwear meenemen'
Wat drijft een marketing manager om deel te nemen aan een beurs? Wat zijn zijn verwachtingen en wat moet er gebeuren zodat hij de volgende editie wederom deelneemt? In deze nieuwe rubriek van Expovisie laten we de marketingverantwoordelijke aan het woord over zijn of haar beursdeelname. In de tweede editie spraken we Wendela de Goederen, eigenaresse van het Nederlandse badmodelabel BoxerinBlue. Zij nam deel aan Masters of LXRY 2017 in RAI Amsterdam.
 

Maar … Na afloop van de beurs namen we opnieuw contact met haar op. Zijn de verwachtingen uitgekomen?

Hoe is de beurs bevallen?

"Heel goed! Het was professioneel opgezet met meer focus op Fashion en de Fashion-exposanten dit jaar. Onze stand kreeg veel aanloop, klanten konden passen in het ruime pashok en ook een ware catwalk maakte onderdeel uit van het programma. Onze twee modellen vielen op in hun kleurige badpak en bikini, het merk mooi ondersteunend vanuit het 'natural beauty' concept in James Bond sfeer."

Wat ging er goed en wat viel tegen?

"Er was voldoende traffic (het mag altijd meer), stand en locatie waren prima en ik was blij met de standlocatie en de nieuwe opzet met pashok werkte goed. Wat er tegenviel kan ik eigenlijk niet bedenken."

Wat heb je geleerd voor de volgende beurs?

"Veel klanten wilden ter plekke de swimwear meenemen; nu had ik alleen samples om te passen; de orders konden worden besteld via mijn webshop www.boxerinblue.com. Volgend jaar zal ik wellicht meer voorraad meenemen om direct te verkopen."
 
 

2017-12-22
HISWA Amsterdam Boat Show heeft dit jaar  37.461 bezoekers getrokken, 7 procent meer dan vorig jaar. Deze 63e editie stond in het teken van vernieuwing, zoals de entree via Strandzuid in plaats van de reguliere RAI-hoofdentree en er was een HISWA Haven. De beurs vond plaats van 7 tot en met 11 maart in RAI Amsterdam.
 
Wat drijft een marketing manager of een directeur van een bedrijf om deel te nemen aan een beurs? Wat zijn zijn verwachtingen en wat moet er gebeuren zodat hij/zij de volgende editie wederom deelneemt? In deze rubriek van Expovisie laten we de marketingverantwoordelijke of ceo aan het woord over zijn of haar beursdeelname. In de vierde editie spreken we Edward Hissink van Fresh-r. Hij neemt deel aan Passive House / Passivhaus in de Beierse hoofdstad München.
 
De zevende editie van Bakkersvak 2018 is bezocht door 8.453 professionals, een stijging van 10 procent ten opzichte van 2017. Voor het eerst vond Bakkersvak plaats in Evenementenhal Gorinchem. De nieuwe locatie is de organisatie goed bevallen. “De beurs was mooi en ruim opgezet met brede gangpaden. De nieuwe opzet gaf veel meer ‘lucht’”, zegt Corine Visser, Event Manager Bakkersvak.
 
De Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign is gerenoveerd en gaat verder onder de nieuwe naam Sign & Print Expo. Het vernieuwde concept wordt op 26, 27 en 28 maart 2019 in Gorinchem voor het eerst getoond aan het publiek. Organisator Easyfairs Evenementenhal wil met deze vernieuwing de focus van het event verschuiven naar de toekomst.
 
EuroCIS 2018, de beurs voor innovatieve technologie voor de retailer, heeft het recordaantal van 12.000 bezoekers getrokken. In 2016 waren dat er 10.253. Ook het aantal exposanten is gestegen naar 470 terwijl dat er in 2016 411 waren. EuroCIS vond plaats van 28 februari tot en met 1 maart in Messe Düsseldorf.
 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV