Magazine
Contact
Home
AMAZE by Expovisie
AMAZE by Expovisie

Met de driejaarlijkse retailvakbeurs Euroshop in Düsseldorf achter ons, vonden we het een goed moment om de trends in beurzenland te verzamelen in deze speciale uitgave. De beurs waar retailspecialisten en beursprofessionals bij elkaar komen liet weer eens zien wat er allemaal mogelijk is om (potentiële) klanten subtiel over te halen om zaken met ons te doen. Op een beurs is dat niet anders dan in een winkel.

In AMAZE vind je inspiratie en praktijkvoorbeelden om beter voor de dag te komen op beurzen. Om uiteindelijk meer rendement te halen uit jullie volgende beursdeelname.

Neem een moment om jullie stand en beursoptreden nog eens tegen het licht te houden. Zoals je op de volgende pagina’s zult zien zijn er vele knoppen waar je aan kunt draaien om jullie product, merk en bedrijf beter over het voetlicht te krijgen. Doe dit en je zult ervaren wat voor een verbazingwekkend bijzonder marketingmedium beurzen zijn.
 

2018-01-12
Brussels Expo is op zoek naar bijkomende middelen om de renovatie van de infrastructuur te financieren. Op dit ogenblik worden twee mogelijke pistes onderzocht: één met een actieve rol voor de federale overheid en zijn investeringsvehikel Brusselfonds Beliris, en één met een rol voor een private partner.
 
De 2018 editie van PromZ.live zal een heel jaar te bezoeken zijn. De vakbeurs voor actiemarketing, promotionele producten en relatiegeschenken die plaatsvindt op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy wordt tijdens de beursdagen in zijn geheel vastgelegd via 360° fotografie.
 
De Huishoudbeurs is op zaterdagochtend 17 februari sportief geopend door Irene Moors, Remy Bonjasky en beursmanager Nicole Babay. Met een heuse trolley-workout werd het startsein gegeven voor de 73e editie van de publieksbeurs De Huishoudbeurs is geopend tot en met zondag 25 februari in RAI Amsterdam.
 
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 
«« april | mei | »»
Beursagenda Beursagenda

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV