Magazine
Contact
Home
AMAZE by Expovisie
AMAZE by Expovisie

Met de driejaarlijkse retailvakbeurs Euroshop in Düsseldorf achter ons, vonden we het een goed moment om de trends in beurzenland te verzamelen in deze speciale uitgave. De beurs waar retailspecialisten en beursprofessionals bij elkaar komen liet weer eens zien wat er allemaal mogelijk is om (potentiële) klanten subtiel over te halen om zaken met ons te doen. Op een beurs is dat niet anders dan in een winkel.

In AMAZE vind je inspiratie en praktijkvoorbeelden om beter voor de dag te komen op beurzen. Om uiteindelijk meer rendement te halen uit jullie volgende beursdeelname.

Neem een moment om jullie stand en beursoptreden nog eens tegen het licht te houden. Zoals je op de volgende pagina’s zult zien zijn er vele knoppen waar je aan kunt draaien om jullie product, merk en bedrijf beter over het voetlicht te krijgen. Doe dit en je zult ervaren wat voor een verbazingwekkend bijzonder marketingmedium beurzen zijn.
 

2018-01-12
Het beroepenevenement Skills The Finals vond van 15 tot en met 17 maart plaats in de IJsselhallen Zwolle. 1000 (V)MBO leerlingen streden gedurende drie dagen om de titel van beste vakman/vakvrouw/vakteam in zijn of haar vakgebied. De organisatie van het evenement is in handen van WorldSkills Netherlands, in samenwerking met partners uit onderwijs en bedrijfsleven.
 
Branchevereniging ​CLC-VECTA heeft haar website vernieuwd. Bij de ontwikkeling en realisatie van de website stond het verbeteren van het gebruikersgemak centraal. Mede op basis van input van leden, zijn zowel de technische functionaliteiten als het design volledig hernieuwd en alle teksten herzien.
 
In totaal 13.314 professionals bezochten Transport Compleet op 13, 14 en 15 maart 2018 in Evenementenhal Hardenberg. Dat zijn zo'n 100 bezoekers meer dan vorig jaar. Organisator Ellen Braker: “De lichte bezoekersstijging is opmerkelijk, in die zin dat we juist het uitnodigingsbeleid vooraf hadden gefilterd om de bezoekerskwaliteit verder te verhogen.” De zeven hallen waren gevuld met meer dan 200 exposanten. 
 
NL Greenlabel en de vakbeurs Dag van de Openbare Ruimte zijn vanaf 8 maart jongstleden een partnership aangegaan. Met de krachtenbundeling verwachten beide partijen een belangrijke bijdrage te kunnen leveren om de openbare ruimte in snel tempo zo duurzaam mogelijk te maken.
 
Wat drijft een marketing manager om deel te nemen aan een beurs? Wat zijn zijn verwachtingen en wat moet er gebeuren zodat hij de volgende editie wederom deelneemt? In deze nieuwe rubriek van Expovisie laten we de marketingverantwoordelijke aan het woord over zijn of haar beursdeelname. In de vierde editie (spraken we Edward Hissink van Fresh-r. Hij nam deel aan de Passivhaus beurs in München.
 

 
april | mei | »»
Beursagenda Branceagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV