Magazine
Contact
Home
AMAZE by Expovisie
AMAZE by Expovisie

Met de driejaarlijkse retailvakbeurs Euroshop in Düsseldorf achter ons, vonden we het een goed moment om de trends in beurzenland te verzamelen in deze speciale uitgave. De beurs waar retailspecialisten en beursprofessionals bij elkaar komen liet weer eens zien wat er allemaal mogelijk is om (potentiële) klanten subtiel over te halen om zaken met ons te doen. Op een beurs is dat niet anders dan in een winkel.

In AMAZE vind je inspiratie en praktijkvoorbeelden om beter voor de dag te komen op beurzen. Om uiteindelijk meer rendement te halen uit jullie volgende beursdeelname.

Neem een moment om jullie stand en beursoptreden nog eens tegen het licht te houden. Zoals je op de volgende pagina’s zult zien zijn er vele knoppen waar je aan kunt draaien om jullie product, merk en bedrijf beter over het voetlicht te krijgen. Doe dit en je zult ervaren wat voor een verbazingwekkend bijzonder marketingmedium beurzen zijn.
 

2018-01-12
Op Photokina, de internationale handelsbeurs op het gebied van fotografie en film in Keulen, zal dit jaar én volgend jaar de Olympus Playground te bezoeken zijn. In deze fotogenieke speeltuin van zo'n 2.000 vierkante meter kunnen bezoekers nieuwe camera's testen door allerlei visueel uitdagende kunstwerken van bekende en jonge kunstenaars te fotograferen. Photokina zal plaatsvinden van 26 tot en met 29 september 2018 in de beurshallen van Koelnmesse. 
 
De 2018-editie van de PSI die plaatsvond van 9 tot en met 11 januari in Düsseldorf, heeft minder bezoekers getrokken dan in 2017 maar wel meer internationale bezoekers. Zo'n 58 procent van de in totaal 17.342 bezoekers kwam uit het buitenland. Er waren bijna 90 landen vertegenwoordigd op de internationale beurs voor promotionele producten in het Düsseldorf Exhibition Centre, en dat was een record. 
 
De 25ste editie van InterClassics Maastricht heeft een recordaantal van 34.447 bezoekers getrokken. In 2016 waren dat er 29.660. Aan de hand van de 18 thema’s, die door de jaren heen gevoerd zijn, werd een collectie van 18 pronkstukken gepresenteerd, waaronder de Aston Martin DB5 ‘James Bond’ uit 1964. InterClassics 2018 vond plaats van 11 tot en met 14 januari in MECC Maastricht.
 
De nieuwe autobeurs Wereld op Wielen is geannuleerd. Het evenement had moeten plaatsvinden van 9 tot en met 11 maart 2018 in Jaarbeurs Utrecht. Volgens de organisatoren waren er te weinig bedrijven geïnteresseerd om te exposeren.
 
De 62ste editie van de Horecava heeft haar thema ‘Proef de Toekomst’ waargemaakt, aangezien driekwart van de bezoekers heeft aangegeven Horecava vernieuwender te vinden ten opzichte van de vorige editie.
 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV