Magazine
Contact
Home
SketchUp Pro lanceert 2018 versie
Er is een nieuwe versie van het populaire 3D ontwerpprogramma SketchUp Pro gelanceerd. SketchUp Pro versie 2018 biedt diverse verbeteringen, zoals verbeterde dwarsdoorsnedes, verbeterde informatie-uitwisseling en diverse functieverbeteringen in SketchUp Pro en de meegeleverde applicatie LayOut.
 

De eerste verbetering in SketchUp Pro zijn de dwarsdoorsnedes. Zo kunnen die nu gevuld worden met 1 kleur en kunnen ze gelabeld worden met een naam en symbool voor latere referentie. Daarnaast is de informatie-uitwisseling dusdanig verbeterd. Zo kan de gebruiker alle componenten voorzien van belangrijke informatie als kosten, afmetingen, URL en status en kan hiervan een handig rapport worden uitgedraaid worden om te weten wat er precies nodig is om een ontwerp te realiseren en wat dit bv. gaat kosten.

Applicatie LayOut verbeterd

Ook de meegeleverde applicatie LayOut is weer verbeterd, waardoor de gebruiker nog nauwkeurigere 2D werkdocumenten kan maken. Zo kan er makkelijker op schaal getekend worden en is de nauwkeurigheid tot 6 cijfers achter de komma! Verder bevat het programma de nodige onderhuidse aanpassingen, waardoor de algehele gebruikerservaring weer een stuk vriendelijker is geworden.
 
Gebruikers van SketchUp Pro kunnen voor de nieuwste versie terecht bij hun wederverkoper.

 

2017-12-12
Op Photokina, de internationale handelsbeurs op het gebied van fotografie en film in Keulen, zal dit jaar én volgend jaar de Olympus Playground te bezoeken zijn. In deze fotogenieke speeltuin van zo'n 2.000 vierkante meter kunnen bezoekers nieuwe camera's testen door allerlei visueel uitdagende kunstwerken van bekende en jonge kunstenaars te fotograferen. Photokina zal plaatsvinden van 26 tot en met 29 september 2018 in de beurshallen van Koelnmesse. 
 
De 2018-editie van de PSI die plaatsvond van 9 tot en met 11 januari in Düsseldorf, heeft minder bezoekers getrokken dan in 2017 maar wel meer internationale bezoekers. Zo'n 58 procent van de in totaal 17.342 bezoekers kwam uit het buitenland. Er waren bijna 90 landen vertegenwoordigd op de internationale beurs voor promotionele producten in het Düsseldorf Exhibition Centre, en dat was een record. 
 
De 25ste editie van InterClassics Maastricht heeft een recordaantal van 34.447 bezoekers getrokken. In 2016 waren dat er 29.660. Aan de hand van de 18 thema’s, die door de jaren heen gevoerd zijn, werd een collectie van 18 pronkstukken gepresenteerd, waaronder de Aston Martin DB5 ‘James Bond’ uit 1964. InterClassics 2018 vond plaats van 11 tot en met 14 januari in MECC Maastricht.
 
De nieuwe autobeurs Wereld op Wielen is geannuleerd. Het evenement had moeten plaatsvinden van 9 tot en met 11 maart 2018 in Jaarbeurs Utrecht. Volgens de organisatoren waren er te weinig bedrijven geïnteresseerd om te exposeren.
 
De 62ste editie van de Horecava heeft haar thema ‘Proef de Toekomst’ waargemaakt, aangezien driekwart van de bezoekers heeft aangegeven Horecava vernieuwender te vinden ten opzichte van de vorige editie.
 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV