Magazine
Contact
Home
SketchUp Pro lanceert 2018 versie
Er is een nieuwe versie van het populaire 3D ontwerpprogramma SketchUp Pro gelanceerd. SketchUp Pro versie 2018 biedt diverse verbeteringen, zoals verbeterde dwarsdoorsnedes, verbeterde informatie-uitwisseling en diverse functieverbeteringen in SketchUp Pro en de meegeleverde applicatie LayOut.
 

De eerste verbetering in SketchUp Pro zijn de dwarsdoorsnedes. Zo kunnen die nu gevuld worden met 1 kleur en kunnen ze gelabeld worden met een naam en symbool voor latere referentie. Daarnaast is de informatie-uitwisseling dusdanig verbeterd. Zo kan de gebruiker alle componenten voorzien van belangrijke informatie als kosten, afmetingen, URL en status en kan hiervan een handig rapport worden uitgedraaid worden om te weten wat er precies nodig is om een ontwerp te realiseren en wat dit bv. gaat kosten.

Applicatie LayOut verbeterd

Ook de meegeleverde applicatie LayOut is weer verbeterd, waardoor de gebruiker nog nauwkeurigere 2D werkdocumenten kan maken. Zo kan er makkelijker op schaal getekend worden en is de nauwkeurigheid tot 6 cijfers achter de komma! Verder bevat het programma de nodige onderhuidse aanpassingen, waardoor de algehele gebruikerservaring weer een stuk vriendelijker is geworden.
 
Gebruikers van SketchUp Pro kunnen voor de nieuwste versie terecht bij hun wederverkoper.

 

2017-12-12
Alle webcare-activiteiten voor de beurzen die door RAI Amsterdam worden georganiseerd, zijn ondergebracht bij Goud Uberconnected. Dit geldt voor de beurzen in Amsterdam maar ook voor internationale beurzen zoals RAI die organiseert in onder andere Turkije, Mexico, Indonesië en China.
 
Building Holland, de beurs die dit jaar plaatsvond van 17 tot en met 19 april in RAI Amsterdam, is met onmiddellijke ingang overgenomen door Easyfairs. Het event voor de bouw- en vastgoedsector stond voorheen onder leiding van Duurzaam Gebouwd. Met de overname breidt Easyfairs haar bouw-, installatie- en vastgoedportfolio in Nederland uit.
 
Rotterdam Ahoy wordt de locatie van EventSummit 2019. Het eendaagse platform voor de evenementenbranche vond tijdens het 10-jarig jubileum in 2018 in Rai Amsterdam plaats. In 2017 was het event ook in Rotterdam gelokaliseerd, toen in Hal 1, de komende editie zal dat in Hal 2, 3, 4 en 5 zijn. 
 
Na een aantal verliesgevende jaren heeft Jaarbeurs in Utrecht een positief resultaat behaald over 2017. Vorig jaar eindige het bedrijfsresultaat op 6,9 miljoen euro, tegenover  -7,3 euro in 2016. De omzet steeg van 111,1 naar 115,7 miljoen euro. Dit blijkt uit het geïntegreerde jaarverslag dat Jaarbeurs op 12 april heeft gepubliceerd.
Het nieuwe vakevenement Platform Onderwijs & Facilitair (POF) geeft bezoekers een blik in het onderwijs van de toekomst. POF 2018 is een facility-vakbeurs specifiek voor onderwijsinstellingen (van PO tot WO) en vindt plaats op 24 en 25 april 2018 in Hart van Holland Nijkerk.
  
mei | juni | »»
Beursagenda Branceagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV