Magazine
Contact
Home
Messe Frankfurt neemt Indiase fitnessbeurs over
Messe Frankfurt Trade Fairs India, the Indiase dochtermaatschappij van Messe Frankfurt,  heeft Fitex India overgenomen, het grootste fitness en gezondheidsevent van India. Voorheen was de beurs eigendom van Smart Events. De twee bedrijven gaan nu samenwerken om een platform te creëren voor de fitness-, gezondheids-, voedings- en wellness-industrie in India.
 

Wolfgang Marzin, directeur van Messe Frankfurt, legt uit: "Smart Events has built Fitex into a strong business serving an exclusive niche segment that is well-positioned in the rapidly growing fitness, health and wellness industry. We are committed to back great management teams to grow, so this is a strategic addition to our portfolio and one which we feel will strengthen long-term value for our shareholders. The acquisition demonstrates Messe Frankfurt’s continued growth initiatives to expand its business segments in India.”

Groeiende markt

In India is de fitnessindustrie een snel groeiende markt met een in totaal geschatte waarde van zo’n 725 miljoen dollar. Fitex India werd voor het eerst in 2014 gehouden en vindt sindsdien jaarlijks plaats in Delhi. Op het event in 2016 waren 42 exposanten aanwezig en kwamen zo’n 12.000 bezoekers kijken.

De volgende editie van Fitex India zal Messe Frankfurt in samenwerking met Smart Events organiseren en zal plaatsvinden op 5 en 6 mei 2018 in de India Expo Centre & Mart.

2017-12-11
Brussels Expo is op zoek naar bijkomende middelen om de renovatie van de infrastructuur te financieren. Op dit ogenblik worden twee mogelijke pistes onderzocht: één met een actieve rol voor de federale overheid en zijn investeringsvehikel Brusselfonds Beliris, en één met een rol voor een private partner.
 
De 2018 editie van PromZ.live zal een heel jaar te bezoeken zijn. De vakbeurs voor actiemarketing, promotionele producten en relatiegeschenken die plaatsvindt op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy wordt tijdens de beursdagen in zijn geheel vastgelegd via 360° fotografie.
 
De Huishoudbeurs is op zaterdagochtend 17 februari sportief geopend door Irene Moors, Remy Bonjasky en beursmanager Nicole Babay. Met een heuse trolley-workout werd het startsein gegeven voor de 73e editie van de publieksbeurs De Huishoudbeurs is geopend tot en met zondag 25 februari in RAI Amsterdam.
 
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 
«« mei | juni | »»
Beursagenda Beursagenda

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV