Magazine
Contact
Home
JMT breidt collectie uit
Meubel- en tapijttegelverhuurbedrijf JMT heeft zijn collectie uitgebreid. Om te voldoen aan de vraag naar bijzondere noviteiten voor beurzen, evenementen en congressen, is de collectie balletvloeren aangevuld met meerder kleuren en ook de collecties vinyl en kunstgras bieden meer mogelijkheden. Alle nieuwe items in de collectie zijn vanaf begin 2018 uit voorraad leverbaar.
 

De collectie vinyl is van zo’n veertig designs naar ruim tachtig gegaan. “Omdat vinyl steeds realistischer wordt, neemt de vraag naar deze vloerbedekking sterk toe. De klassieke uni kleuren en houtmotieven zijn nog steeds populair. Maar met de uitbreiding spelen we ook in op nieuwe trends. Denk aan visgraat, Hongaarse punt en geometrisch design. En ook zeker betonlook is sterk in opkomst. Verder is bedrukking op maat mogelijk,” aldus commercial office manager Kristel van der Pol. 

Kunstgras

Ook binnen de collectie kunstgras is het nodige veranderd en uitgebreid. JMT wisselde enkele kwaliteiten in voor volledig brandgecertificeerde soorten (Bfl/Cfl). Die kunnen klanten nu zonder instrooien van zand gebruiken. In veel Europese venues staat brandveiligheid immers primair. Er is standaard groen kunstgras in diverse variëteiten, maar ook kleuren als zwart, grijs en blauw zijn te verkrijgen. En wie een rode loper van kunstgras wil, kan daarvoor nu ook bij het verhuurbedrijf terecht.

 

2017-12-06
Op Photokina, de internationale handelsbeurs op het gebied van fotografie en film in Keulen, zal dit jaar én volgend jaar de Olympus Playground te bezoeken zijn. In deze fotogenieke speeltuin van zo'n 2.000 vierkante meter kunnen bezoekers nieuwe camera's testen door allerlei visueel uitdagende kunstwerken van bekende en jonge kunstenaars te fotograferen. Photokina zal plaatsvinden van 26 tot en met 29 september 2018 in de beurshallen van Koelnmesse. 
 
De 2018-editie van de PSI die plaatsvond van 9 tot en met 11 januari in Düsseldorf, heeft minder bezoekers getrokken dan in 2017 maar wel meer internationale bezoekers. Zo'n 58 procent van de in totaal 17.342 bezoekers kwam uit het buitenland. Er waren bijna 90 landen vertegenwoordigd op de internationale beurs voor promotionele producten in het Düsseldorf Exhibition Centre, en dat was een record. 
 
De 25ste editie van InterClassics Maastricht heeft een recordaantal van 34.447 bezoekers getrokken. In 2016 waren dat er 29.660. Aan de hand van de 18 thema’s, die door de jaren heen gevoerd zijn, werd een collectie van 18 pronkstukken gepresenteerd, waaronder de Aston Martin DB5 ‘James Bond’ uit 1964. InterClassics 2018 vond plaats van 11 tot en met 14 januari in MECC Maastricht.
 
De nieuwe autobeurs Wereld op Wielen is geannuleerd. Het evenement had moeten plaatsvinden van 9 tot en met 11 maart 2018 in Jaarbeurs Utrecht. Volgens de organisatoren waren er te weinig bedrijven geïnteresseerd om te exposeren.
 
De 62ste editie van de Horecava heeft haar thema ‘Proef de Toekomst’ waargemaakt, aangezien driekwart van de bezoekers heeft aangegeven Horecava vernieuwender te vinden ten opzichte van de vorige editie.
 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV