Magazine
Contact
Home
JMT breidt collectie uit
Meubel- en tapijttegelverhuurbedrijf JMT heeft zijn collectie uitgebreid. Om te voldoen aan de vraag naar bijzondere noviteiten voor beurzen, evenementen en congressen, is de collectie balletvloeren aangevuld met meerder kleuren en ook de collecties vinyl en kunstgras bieden meer mogelijkheden. Alle nieuwe items in de collectie zijn vanaf begin 2018 uit voorraad leverbaar.
 

De collectie vinyl is van zo’n veertig designs naar ruim tachtig gegaan. “Omdat vinyl steeds realistischer wordt, neemt de vraag naar deze vloerbedekking sterk toe. De klassieke uni kleuren en houtmotieven zijn nog steeds populair. Maar met de uitbreiding spelen we ook in op nieuwe trends. Denk aan visgraat, Hongaarse punt en geometrisch design. En ook zeker betonlook is sterk in opkomst. Verder is bedrukking op maat mogelijk,” aldus commercial office manager Kristel van der Pol. 

Kunstgras

Ook binnen de collectie kunstgras is het nodige veranderd en uitgebreid. JMT wisselde enkele kwaliteiten in voor volledig brandgecertificeerde soorten (Bfl/Cfl). Die kunnen klanten nu zonder instrooien van zand gebruiken. In veel Europese venues staat brandveiligheid immers primair. Er is standaard groen kunstgras in diverse variëteiten, maar ook kleuren als zwart, grijs en blauw zijn te verkrijgen. En wie een rode loper van kunstgras wil, kan daarvoor nu ook bij het verhuurbedrijf terecht.

 

2017-12-06
Alle webcare-activiteiten voor de beurzen die door RAI Amsterdam worden georganiseerd, zijn ondergebracht bij Goud Uberconnected. Dit geldt voor de beurzen in Amsterdam maar ook voor internationale beurzen zoals RAI die organiseert in onder andere Turkije, Mexico, Indonesië en China.
 
Building Holland, de beurs die dit jaar plaatsvond van 17 tot en met 19 april in RAI Amsterdam, is met onmiddellijke ingang overgenomen door Easyfairs. Het event voor de bouw- en vastgoedsector stond voorheen onder leiding van Duurzaam Gebouwd. Met de overname breidt Easyfairs haar bouw-, installatie- en vastgoedportfolio in Nederland uit.
 
Rotterdam Ahoy wordt de locatie van EventSummit 2019. Het eendaagse platform voor de evenementenbranche vond tijdens het 10-jarig jubileum in 2018 in Rai Amsterdam plaats. In 2017 was het event ook in Rotterdam gelokaliseerd, toen in Hal 1, de komende editie zal dat in Hal 2, 3, 4 en 5 zijn. 
 
Na een aantal verliesgevende jaren heeft Jaarbeurs in Utrecht een positief resultaat behaald over 2017. Vorig jaar eindige het bedrijfsresultaat op 6,9 miljoen euro, tegenover  -7,3 euro in 2016. De omzet steeg van 111,1 naar 115,7 miljoen euro. Dit blijkt uit het geïntegreerde jaarverslag dat Jaarbeurs op 12 april heeft gepubliceerd.
Het nieuwe vakevenement Platform Onderwijs & Facilitair (POF) geeft bezoekers een blik in het onderwijs van de toekomst. POF 2018 is een facility-vakbeurs specifiek voor onderwijsinstellingen (van PO tot WO) en vindt plaats op 24 en 25 april 2018 in Hart van Holland Nijkerk.
  
mei | juni | »»
Beursagenda Branceagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV