Magazine
Contact
Home
Snel en eenvoudig stands en events in 3D visualiseren!
Voor het 3D ontwerpprogramma SketchUp Pro is een standbouwbibliotheek beschikbaar via het 3D Warehouse. Deze bibliotheek bevat veelgebruikte componenten en objecten van toeleveranciers als:

• JMT (meubels)
• AdExpo (meubels)
• Expogamma (vitrines)
• Turn2Motion (draaiplateaus)
• Modul (profielen)
• Mansveld Expotech (trussen en verlichting)
• Pre-Motion (lopende presentatiebanden)

U kunt dan heel snel via een drag-and-drop systeem uw stand of event aankleden en in 3D visualiseren! Uniek aan de Standbouw Bibliotheek is dat een deel van de collectie dynamisch is gemaakt. Dat betekent dat u door één klik op een object de kleur kunt veranderen in elke leverbare kleur! Handig om bijvoorbeeld heel snel kleurconcepten uit te proberen! Ook kunt u makkelijk wisselen tussen bijvoorbeeld een 2-zits bank en een 3-zits bank.

De Standbouw Bibliotheek biedt u in totaal ruim 500 objecten en is daarmee een waardevolle aanvulling op uw ontwerpgereedschap. Kortom, de Standbouw Bibliotheek mag zeker niet ontbreken in uw collectie ontwerptools!

De Standbouw Bibliotheek is een aanvulling op het 3D ontwerpprogramma SketchUp Pro en gratis toegankelijk via het 3D Warehouse:
3dwarehouse.sketchup.com/collection

Meer informatie over het 3D ontwerpprogramma SketchUp Pro vindt u op www.sketchup.nl.

Wilt u zelf ook een collectie van uw producten op het 3D Warehouse aan de SketchUp gebruikers aanbieden? Kijk dan voor meer informatie op www.sketchup.nl/producten/3d-warehouse

2017-11-14
Alle webcare-activiteiten voor de beurzen die door RAI Amsterdam worden georganiseerd, zijn ondergebracht bij Goud Uberconnected. Dit geldt voor de beurzen in Amsterdam maar ook voor internationale beurzen zoals RAI die organiseert in onder andere Turkije, Mexico, Indonesië en China.
 
Building Holland, de beurs die dit jaar plaatsvond van 17 tot en met 19 april in RAI Amsterdam, is met onmiddellijke ingang overgenomen door Easyfairs. Het event voor de bouw- en vastgoedsector stond voorheen onder leiding van Duurzaam Gebouwd. Met de overname breidt Easyfairs haar bouw-, installatie- en vastgoedportfolio in Nederland uit.
 
Rotterdam Ahoy wordt de locatie van EventSummit 2019. Het eendaagse platform voor de evenementenbranche vond tijdens het 10-jarig jubileum in 2018 in Rai Amsterdam plaats. In 2017 was het event ook in Rotterdam gelokaliseerd, toen in Hal 1, de komende editie zal dat in Hal 2, 3, 4 en 5 zijn. 
 
Na een aantal verliesgevende jaren heeft Jaarbeurs in Utrecht een positief resultaat behaald over 2017. Vorig jaar eindige het bedrijfsresultaat op 6,9 miljoen euro, tegenover  -7,3 euro in 2016. De omzet steeg van 111,1 naar 115,7 miljoen euro. Dit blijkt uit het geïntegreerde jaarverslag dat Jaarbeurs op 12 april heeft gepubliceerd.
Het nieuwe vakevenement Platform Onderwijs & Facilitair (POF) geeft bezoekers een blik in het onderwijs van de toekomst. POF 2018 is een facility-vakbeurs specifiek voor onderwijsinstellingen (van PO tot WO) en vindt plaats op 24 en 25 april 2018 in Hart van Holland Nijkerk.
  
mei | juni | »»
Beursagenda Branceagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV