Magazine
Contact
Home
Snel en eenvoudig stands en events in 3D visualiseren!
Voor het 3D ontwerpprogramma SketchUp Pro is een standbouwbibliotheek beschikbaar via het 3D Warehouse. Deze bibliotheek bevat veelgebruikte componenten en objecten van toeleveranciers als:

• JMT (meubels)
• AdExpo (meubels)
• Expogamma (vitrines)
• Turn2Motion (draaiplateaus)
• Modul (profielen)
• Mansveld Expotech (trussen en verlichting)
• Pre-Motion (lopende presentatiebanden)

U kunt dan heel snel via een drag-and-drop systeem uw stand of event aankleden en in 3D visualiseren! Uniek aan de Standbouw Bibliotheek is dat een deel van de collectie dynamisch is gemaakt. Dat betekent dat u door één klik op een object de kleur kunt veranderen in elke leverbare kleur! Handig om bijvoorbeeld heel snel kleurconcepten uit te proberen! Ook kunt u makkelijk wisselen tussen bijvoorbeeld een 2-zits bank en een 3-zits bank.

De Standbouw Bibliotheek biedt u in totaal ruim 500 objecten en is daarmee een waardevolle aanvulling op uw ontwerpgereedschap. Kortom, de Standbouw Bibliotheek mag zeker niet ontbreken in uw collectie ontwerptools!

De Standbouw Bibliotheek is een aanvulling op het 3D ontwerpprogramma SketchUp Pro en gratis toegankelijk via het 3D Warehouse:
3dwarehouse.sketchup.com/collection

Meer informatie over het 3D ontwerpprogramma SketchUp Pro vindt u op www.sketchup.nl.

Wilt u zelf ook een collectie van uw producten op het 3D Warehouse aan de SketchUp gebruikers aanbieden? Kijk dan voor meer informatie op www.sketchup.nl/producten/3d-warehouse

2017-11-14
Op Photokina, de internationale handelsbeurs op het gebied van fotografie en film in Keulen, zal dit jaar én volgend jaar de Olympus Playground te bezoeken zijn. In deze fotogenieke speeltuin van zo'n 2.000 vierkante meter kunnen bezoekers nieuwe camera's testen door allerlei visueel uitdagende kunstwerken van bekende en jonge kunstenaars te fotograferen. Photokina zal plaatsvinden van 26 tot en met 29 september 2018 in de beurshallen van Koelnmesse. 
 
De 2018-editie van de PSI die plaatsvond van 9 tot en met 11 januari in Düsseldorf, heeft minder bezoekers getrokken dan in 2017 maar wel meer internationale bezoekers. Zo'n 58 procent van de in totaal 17.342 bezoekers kwam uit het buitenland. Er waren bijna 90 landen vertegenwoordigd op de internationale beurs voor promotionele producten in het Düsseldorf Exhibition Centre, en dat was een record. 
 
De 25ste editie van InterClassics Maastricht heeft een recordaantal van 34.447 bezoekers getrokken. In 2016 waren dat er 29.660. Aan de hand van de 18 thema’s, die door de jaren heen gevoerd zijn, werd een collectie van 18 pronkstukken gepresenteerd, waaronder de Aston Martin DB5 ‘James Bond’ uit 1964. InterClassics 2018 vond plaats van 11 tot en met 14 januari in MECC Maastricht.
 
De nieuwe autobeurs Wereld op Wielen is geannuleerd. Het evenement had moeten plaatsvinden van 9 tot en met 11 maart 2018 in Jaarbeurs Utrecht. Volgens de organisatoren waren er te weinig bedrijven geïnteresseerd om te exposeren.
 
De 62ste editie van de Horecava heeft haar thema ‘Proef de Toekomst’ waargemaakt, aangezien driekwart van de bezoekers heeft aangegeven Horecava vernieuwender te vinden ten opzichte van de vorige editie.
 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV