Magazine
Contact
Home
Nog geen oplossing tussen ISSA en RAI over Interclean
RAI Amsterdam en ISSA, de vereniging van leveranciers in de schoonmaakindustrie, hebben nog geen overeenkomst bereikt over schoonmaakbeurs ISSA Interclean. De RAI heeft op 7 november jongstleden per onmiddellijke ingang het contract met ISSA opgezegd en staat erop de beurs in Amsterdam en Instanbul zonder inmenging van ISSA te organiseren onder de naam Interclean. Maar ISSA denkt daar anders over: “Het contract is niet eenzijdig op te zeggen.”
 

ISSA Interclean wordt vanaf 1998 georganiseerd door ISSA en RAI samen. Door de ontstane situatie is het nog onduidelijk hoe het verder zal gaan met de samenwerking tussen beide partijen. Michel de Bruin, voorzitter ISSA Europe, heeft middels een brief aan de Nederlandse leden van de schoonmaakorganisatie laten weten het te betreuren dat RAI Amsterdam en ISSA nu in deze situatie verkeren. Toch is er hoop: “Desondanks vertrouwen wij erop dat er een goede oplossing gevonden zal worden.”

Geen inhoudelijke argumentatie

De inhoud van de brief naar de Nederlandse ISSA-leden verschilt niet met het statement dat de schoonmaakorganisatie vanuit Amerika stuurde. De Bruin benadrukt dat ISSA zich niet zal neerleggen bij de eenzijdige opzegging door RAI Amsterdam. Volgens Hilke de Vries van RAI Amsterdam hebben "recente omstandigheden tot de breuk geleid.” Beide partijen geven geen inhoudelijke argumentatie.

Interclean Amsterdam niet in gevaar

De beurs in Noord-Amerika is eigendom van ISSA en de beurs in Amsterdam is eigendom van RAI Amsterdam. De organisatie van deze beurzen komt daarom niet in gevaar.


 

2017-11-13
Brussels Expo is op zoek naar bijkomende middelen om de renovatie van de infrastructuur te financieren. Op dit ogenblik worden twee mogelijke pistes onderzocht: één met een actieve rol voor de federale overheid en zijn investeringsvehikel Brusselfonds Beliris, en één met een rol voor een private partner.
 
De 2018 editie van PromZ.live zal een heel jaar te bezoeken zijn. De vakbeurs voor actiemarketing, promotionele producten en relatiegeschenken die plaatsvindt op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy wordt tijdens de beursdagen in zijn geheel vastgelegd via 360° fotografie.
 
De Huishoudbeurs is op zaterdagochtend 17 februari sportief geopend door Irene Moors, Remy Bonjasky en beursmanager Nicole Babay. Met een heuse trolley-workout werd het startsein gegeven voor de 73e editie van de publieksbeurs De Huishoudbeurs is geopend tot en met zondag 25 februari in RAI Amsterdam.
 
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV