Magazine
Contact
Home
Aquatech trekt 20.490 bezoekers
Aquatech Amsterdam 2017 heeft dit jaar het recordaantal van 20.490 bezoekers verwelkomd. In 2015 bezochten 18.411 de beurs voor watertechnologie. De beurs telde dit jaar ruim 900 exposanten uit meer dan 140 landen, en dat was ook een record. In 2015 waren dat er 856. Aquatech vond plaats van 31 oktober tot en met 3 november in RAI Amsterdam.
 

Het was de vierde keer dat Aquatech onderdeel was van de Amsterdam International Water Week. Doel van de AIWW was om te komen tot een reeks Amsterdam Agreements en daaruit volgden inderdaad zeven agreements, plus nog een aantal afspraken.

Floodex Europe

Nieuw onderdeel van de AIWW was het kennisevenement Floodex Europe. Een primeur op het vasteland, na twee evenementen in Groot-Brittannië. Thema was de internationale samenwerking bij de aanpak van overstromingen. Het idee om een aparte vakbeurs naast Aquatech te houden, werd niet gerealiseerd. Er was te laat gestart met de organisatie ervan. Op de volgende Aquatech Amsterdam zal dat anders zijn. Volgens de RAI-organisatie wordt er in de hallen dan ook ruimte gereserveerd om Floodex Europe met speciale focus op het thema van overstromingen toe te voegen aan de Aquatech.

De volgende Aquatech Amsterdam wordt in 2019 gehouden. In de hallen wordt dan nog meer ruimte gereserveerd voor exposanten om aan de toenemende vraag te voldoen.


2017-11-12
Brussels Expo is op zoek naar bijkomende middelen om de renovatie van de infrastructuur te financieren. Op dit ogenblik worden twee mogelijke pistes onderzocht: één met een actieve rol voor de federale overheid en zijn investeringsvehikel Brusselfonds Beliris, en één met een rol voor een private partner.
 
De 2018 editie van PromZ.live zal een heel jaar te bezoeken zijn. De vakbeurs voor actiemarketing, promotionele producten en relatiegeschenken die plaatsvindt op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy wordt tijdens de beursdagen in zijn geheel vastgelegd via 360° fotografie.
 
De Huishoudbeurs is op zaterdagochtend 17 februari sportief geopend door Irene Moors, Remy Bonjasky en beursmanager Nicole Babay. Met een heuse trolley-workout werd het startsein gegeven voor de 73e editie van de publieksbeurs De Huishoudbeurs is geopend tot en met zondag 25 februari in RAI Amsterdam.
 
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 
«« mei | juni | »»
Beursagenda Beursagenda

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV