Magazine
Contact
Home
De eerste LGBTQ+ Travel Expo in Londen
Reed Exhibitions heeft Londen uitgekozen als locatie voor de inhuldiging van ‘Proud Experiences LGBTQ+ Travel Expo’. Het driedaagse event voor homoseksuelen, biseksuelen en transgenders zal plaatsvinden in de Saatchi Gallery in de wijk Chelsea van 6 tot en met 8 juni 2018. 
 

Thema's van de beurs zullen onder andere de economische waarde van LGBTQ+ en toerisme zijn, LGBTQ+ en (mensen)rechten, de gevaren om naar bepaalde landen af te reizen, de toename van LGBTQ+ huwelijken en huwelijksreizen en het belang van Pride en Circuit feesten voor deze groep. Onderzoek onder Reed Exhibitions' klantenkring heeft duidelijk gemaakt dat er behoefte is aan zo'n event, ook omdat de LGBTQ sector een grote doelgroep is voor de reisindustrie. 

Verdiepingsprogramma

Proud Experiences zal ook een verdiepingsprogramma ondersteunen van 10 'LGBTQ+ Master Classes' voor verkopers om te leren over deze groeiende doelgroep en leren zaken te doen met een 'open mind'.
 
Gareth Baguley, event manager bij Reed Exhibitions, licht de lancering van Proud Experiences als volgt toe: “The LGBTQ+ community are fighting for something non LGBTQ+ travellers have always taken for granted – the ability for an individual to choose where they feel like they really belong and safely.  This unique event will bring together world leaders from travel and lifestyle sectors to throw light on all the opportunities, conversations, debates and provide a real platform to develop business together with creative ideas to better serve and target this fast growing market, and we are excited to launch the event in London next June.”

2017-11-09
Brussels Expo is op zoek naar bijkomende middelen om de renovatie van de infrastructuur te financieren. Op dit ogenblik worden twee mogelijke pistes onderzocht: één met een actieve rol voor de federale overheid en zijn investeringsvehikel Brusselfonds Beliris, en één met een rol voor een private partner.
 
De 2018 editie van PromZ.live zal een heel jaar te bezoeken zijn. De vakbeurs voor actiemarketing, promotionele producten en relatiegeschenken die plaatsvindt op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy wordt tijdens de beursdagen in zijn geheel vastgelegd via 360° fotografie.
 
De Huishoudbeurs is op zaterdagochtend 17 februari sportief geopend door Irene Moors, Remy Bonjasky en beursmanager Nicole Babay. Met een heuse trolley-workout werd het startsein gegeven voor de 73e editie van de publieksbeurs De Huishoudbeurs is geopend tot en met zondag 25 februari in RAI Amsterdam.
 
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV