Magazine
Contact
Home
De eerste LGBTQ+ Travel Expo in Londen
Reed Exhibitions heeft Londen uitgekozen als locatie voor de inhuldiging van ‘Proud Experiences LGBTQ+ Travel Expo’. Het driedaagse event voor homoseksuelen, biseksuelen en transgenders zal plaatsvinden in de Saatchi Gallery in de wijk Chelsea van 6 tot en met 8 juni 2018. 
 

Thema's van de beurs zullen onder andere de economische waarde van LGBTQ+ en toerisme zijn, LGBTQ+ en (mensen)rechten, de gevaren om naar bepaalde landen af te reizen, de toename van LGBTQ+ huwelijken en huwelijksreizen en het belang van Pride en Circuit feesten voor deze groep. Onderzoek onder Reed Exhibitions' klantenkring heeft duidelijk gemaakt dat er behoefte is aan zo'n event, ook omdat de LGBTQ sector een grote doelgroep is voor de reisindustrie. 

Verdiepingsprogramma

Proud Experiences zal ook een verdiepingsprogramma ondersteunen van 10 'LGBTQ+ Master Classes' voor verkopers om te leren over deze groeiende doelgroep en leren zaken te doen met een 'open mind'.
 
Gareth Baguley, event manager bij Reed Exhibitions, licht de lancering van Proud Experiences als volgt toe: “The LGBTQ+ community are fighting for something non LGBTQ+ travellers have always taken for granted – the ability for an individual to choose where they feel like they really belong and safely.  This unique event will bring together world leaders from travel and lifestyle sectors to throw light on all the opportunities, conversations, debates and provide a real platform to develop business together with creative ideas to better serve and target this fast growing market, and we are excited to launch the event in London next June.”

2017-11-09
De Koninklijke Vereeniging van Handelaren in Oude Kunst (VHOK) heeft plannen voor een eigen kunst- en antiekbeurs. De PAN vinden ze te duur. Het plan is om in oktober 2018 een nieuwe beurs te introduceren in de voormalige rijkswerf Willemsoord in Den Helder.
 
Wat drijft een marketing manager of een directeur van een bedrijf om deel te nemen aan een beurs? Wat zijn zijn verwachtingen en wat moet er gebeuren zodat hij/zij de volgende editie wederom deelneemt? In deze nieuwe rubriek van Expovisie laten we de marketingverantwoordelijke aan het woord over zijn of haar beursdeelname. In de tweede editie spreken we Wendela de Goederen, eigenaresse van het Nederlandse badmodelabel BoxerinBlue. Zij neemt deel aan Masters of LXRY 2017 van 7 tot 11 december in RAI Amsterdam. Ze is te vinden op HAL 3, stand 333.
 
Logistica en ICT & Logistiek 2017 hebben respectievelijk 15.417 en 7.358 bezoekers verwelkomd. In de vernieuwde opzet konden bezoekers zich laten inspireren door exposanten, kennissessies, beurstours en tijdens de demonstraties op de Scala's Logistica. De beurzen vonden plaats van 28 tot en met 30 november in Jaarbeurs Utrecht.
 
De 40-jarige beurseditie van de SITEVI, de vakbeurs voor equipment en knowhow voor wijn- en olijfolieproductie en fruit- en groenteteelt, heeft ongeveer 57.000 professionals ontvangen. Dat is 5 procent meer vergeleken bij de voorgaande beurseditie in 2015. De beurs vond plaats van 28 tot en met 30 november 2017 in Montpellier.
 
Koelnmesse organiseert samen met de Duitse vereniging voor middenstanders op 3 en 4 juli 2018 de nieuwe beurs Indicom: Innovation.Digital.Community. Dit tweedaagse zakenplatform in Keulen wil onder het thema 'digitale transformatie' jonge ondernemers samenbrengen.
 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV