Magazine
Contact
Home
RAI Amsterdam en ISSA beëindigen samenwerking
Beursorganisator RAI Amsterdam en schoonmaakorganisatie ISSA hebben de samenwerking per direct beëindigd. Beide partijen organiseerden de ISSA/INTERCLEAN in onder andere Amsterdam. De editie van mei 2018 in Amsterdam gaat door onder de naam Interclean.
 

Volgens Hilke de Vries van RAI Amsterdam is de samenwerking eenzijdig beëindigd: “Recente omstandigheden hebben daartoe geleid.” De beurs in Noord-Amerika is eigendom van ISSA en de beurs in Amsterdam is eigendom van RAI Amsterdam. De organisatie van deze beurzen komt daarom niet in gevaar. “Wij organiseren deze beurs zonder de ISSA. In de praktijk verandert er dus niets voor de editie in mei 2018. Alleen het merk ISSA/INTERCLEAN verdwijnt.” Ook het logo van de Interclean is vernieuwd.

Mexico en Istanbul

“Over de toekomst van de beurzen in Mexico en Istanbul moeten nog gesprekken worden gevoerd”, aldus De Vries. “Het lijkt ons logisch dat wij de beurs in Istanbul zullen organiseren en de ISSA de beurs in Mexico. Dit is puur gebaseerd op geografische ligging, maar lijkt ons logisch. Voor nu ligt de focus voor ons in Amsterdam.” Als de industrie er achter staat en er partners gevonden kunnen worden ziet RAI Amsterdam wel mogelijkheden om de beurs op meerdere plekken ter wereld te organiseren. 

 

2017-11-08
Brussels Expo is op zoek naar bijkomende middelen om de renovatie van de infrastructuur te financieren. Op dit ogenblik worden twee mogelijke pistes onderzocht: één met een actieve rol voor de federale overheid en zijn investeringsvehikel Brusselfonds Beliris, en één met een rol voor een private partner.
 
De 2018 editie van PromZ.live zal een heel jaar te bezoeken zijn. De vakbeurs voor actiemarketing, promotionele producten en relatiegeschenken die plaatsvindt op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy wordt tijdens de beursdagen in zijn geheel vastgelegd via 360° fotografie.
 
De Huishoudbeurs is op zaterdagochtend 17 februari sportief geopend door Irene Moors, Remy Bonjasky en beursmanager Nicole Babay. Met een heuse trolley-workout werd het startsein gegeven voor de 73e editie van de publieksbeurs De Huishoudbeurs is geopend tot en met zondag 25 februari in RAI Amsterdam.
 
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 
«« mei | juni | »»
Beursagenda Beursagenda

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV