Magazine
Contact
Home
RAI Amsterdam en ISSA beëindigen samenwerking
Beursorganisator RAI Amsterdam en schoonmaakorganisatie ISSA hebben de samenwerking per direct geëindigd. Beide partijen organiseerden de ISSA/INTERCLEAN in onder andere Amsterdam. De editie van mei 2018 in Amsterdam gaat door onder de naam Interclean.
 

Volgens Hilke de Vries van RAI Amsterdam is de samenwerking eenzijdig beëindigd: “Recente omstandigheden hebben daartoe geleid.” De beurs in Noord-Amerika is eigendom van ISSA en de beurs in Amsterdam is eigendom van RAI Amsterdam. De organisatie van deze beurzen komt daarom niet in gevaar. “Wij organiseren deze beurs zonder de ISSA. In de praktijk verandert er dus niets voor de editie in mei 2018. Alleen het merk ISSA/INTERCLEAN verdwijnt.” Ook het logo van de Interclean is vernieuwd.

Mexico en Istanbul

“Over de toekomst van de beurzen in Mexico en Istanbul moeten nog gesprekken worden gevoerd”, aldus De Vries. “Het lijkt ons logisch dat wij de beurs in Istanbul zullen organiseren en de ISSA de beurs in Mexico. Dit is puur gebaseerd op geografische ligging, maar lijkt ons logisch. Voor nu ligt de focus voor ons in Amsterdam.” Als de industrie er achter staat en er partners gevonden kunnen worden ziet RAI Amsterdam wel mogelijkheden om de beurs op meerdere plekken ter wereld te organiseren. 

 

2017-11-08
De Koninklijke Vereeniging van Handelaren in Oude Kunst (VHOK) heeft plannen voor een eigen kunst- en antiekbeurs. De PAN vinden ze te duur. Het plan is om in oktober 2018 een nieuwe beurs te introduceren in de voormalige rijkswerf Willemsoord in Den Helder.
 
Wat drijft een marketing manager of een directeur van een bedrijf om deel te nemen aan een beurs? Wat zijn zijn verwachtingen en wat moet er gebeuren zodat hij/zij de volgende editie wederom deelneemt? In deze nieuwe rubriek van Expovisie laten we de marketingverantwoordelijke aan het woord over zijn of haar beursdeelname. In de tweede editie spreken we Wendela de Goederen, eigenaresse van het Nederlandse badmodelabel BoxerinBlue. Zij neemt deel aan Masters of LXRY 2017 van 7 tot 11 december in RAI Amsterdam. Ze is te vinden op HAL 3, stand 333.
 
Logistica en ICT & Logistiek 2017 hebben respectievelijk 15.417 en 7.358 bezoekers verwelkomd. In de vernieuwde opzet konden bezoekers zich laten inspireren door exposanten, kennissessies, beurstours en tijdens de demonstraties op de Scala's Logistica. De beurzen vonden plaats van 28 tot en met 30 november in Jaarbeurs Utrecht.
 
De 40-jarige beurseditie van de SITEVI, de vakbeurs voor equipment en knowhow voor wijn- en olijfolieproductie en fruit- en groenteteelt, heeft ongeveer 57.000 professionals ontvangen. Dat is 5 procent meer vergeleken bij de voorgaande beurseditie in 2015. De beurs vond plaats van 28 tot en met 30 november 2017 in Montpellier.
 
Koelnmesse organiseert samen met de Duitse vereniging voor middenstanders op 3 en 4 juli 2018 de nieuwe beurs Indicom: Innovation.Digital.Community. Dit tweedaagse zakenplatform in Keulen wil onder het thema 'digitale transformatie' jonge ondernemers samenbrengen.
 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV