Magazine
Contact
Home
Andere opzet HISWA Amsterdam Boatshow 2018
Het programma en de aankleding van de HISWA Amsterdam Boatshow zullen in 2018 vooral in het teken staan van Lifestyle & Recreatie. Zo betreedt de bezoeker het evenement via de haven aan de achterkant van het RAI complex, waar diverse deelnemers hun modellen in het water presenteren en uitnodigen tot uitproberen. De HISWA vindt plaats van woensdag 7 tot en met zondag 11 maart 2018 in RAI Amsterdam.
 

De bezoeker van de HISWA kan direct naar de wereld die hem of haar het meest aanspreekt. Naast de onderdelen Sloep, Speed, Zeilen, Onderdelen & Accessoires, Shop, Funsports en Klassiek, in deze editie dus veel aandacht voor Lifestyle & Recreatie. Rondom een pop-up restaurant worden manieren getoond om het varen prettig maken, van het luisteren naar muziek tot culinaire tips, van vaarvakanties tot gadgets en modemerken.

De Funsports Xperience, waar de bezoeker verschillende watersporten kan uitproberen, wordt in 2018 twee maal zo groot. In het nieuwe theater ‘Mainstage’ geven sprekers in de verschillende vakgebieden acte de présence. Ook zullen er ‘meeting points’ zijn waar je met gelijkgestemden en experts kunt praten over vier specifieke interesses: gemotoriseerd varen, zeilen, onderhoud/doe-het-zelf en alles voor de beginnende watersporter. 

2017-11-06
Brussels Expo is op zoek naar bijkomende middelen om de renovatie van de infrastructuur te financieren. Op dit ogenblik worden twee mogelijke pistes onderzocht: één met een actieve rol voor de federale overheid en zijn investeringsvehikel Brusselfonds Beliris, en één met een rol voor een private partner.
 
De 2018 editie van PromZ.live zal een heel jaar te bezoeken zijn. De vakbeurs voor actiemarketing, promotionele producten en relatiegeschenken die plaatsvindt op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy wordt tijdens de beursdagen in zijn geheel vastgelegd via 360° fotografie.
 
De Huishoudbeurs is op zaterdagochtend 17 februari sportief geopend door Irene Moors, Remy Bonjasky en beursmanager Nicole Babay. Met een heuse trolley-workout werd het startsein gegeven voor de 73e editie van de publieksbeurs De Huishoudbeurs is geopend tot en met zondag 25 februari in RAI Amsterdam.
 
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 
«« april | mei | »»
Beursagenda Beursagenda

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV