Magazine
Contact
Home
Andere opzet HISWA Amsterdam Boatshow 2018
Het programma en de aankleding van de HISWA Amsterdam Boatshow zullen in 2018 vooral in het teken staan van Lifestyle & Recreatie. Zo betreedt de bezoeker het evenement via de haven aan de achterkant van het RAI complex, waar diverse deelnemers hun modellen in het water presenteren en uitnodigen tot uitproberen. De HISWA vindt plaats van woensdag 7 tot en met zondag 11 maart 2018 in RAI Amsterdam.
 

De bezoeker van de HISWA kan direct naar de wereld die hem of haar het meest aanspreekt. Naast de onderdelen Sloep, Speed, Zeilen, Onderdelen & Accessoires, Shop, Funsports en Klassiek, in deze editie dus veel aandacht voor Lifestyle & Recreatie. Rondom een pop-up restaurant worden manieren getoond om het varen prettig maken, van het luisteren naar muziek tot culinaire tips, van vaarvakanties tot gadgets en modemerken.

De Funsports Xperience, waar de bezoeker verschillende watersporten kan uitproberen, wordt in 2018 twee maal zo groot. In het nieuwe theater ‘Mainstage’ geven sprekers in de verschillende vakgebieden acte de présence. Ook zullen er ‘meeting points’ zijn waar je met gelijkgestemden en experts kunt praten over vier specifieke interesses: gemotoriseerd varen, zeilen, onderhoud/doe-het-zelf en alles voor de beginnende watersporter. 

2017-11-06
De Koninklijke Vereeniging van Handelaren in Oude Kunst (VHOK) heeft plannen voor een eigen kunst- en antiekbeurs. De PAN vinden ze te duur. Het plan is om in oktober 2018 een nieuwe beurs te introduceren in de voormalige rijkswerf Willemsoord in Den Helder.
 
Wat drijft een marketing manager of een directeur van een bedrijf om deel te nemen aan een beurs? Wat zijn zijn verwachtingen en wat moet er gebeuren zodat hij/zij de volgende editie wederom deelneemt? In deze nieuwe rubriek van Expovisie laten we de marketingverantwoordelijke aan het woord over zijn of haar beursdeelname. In de tweede editie spreken we Wendela de Goederen, eigenaresse van het Nederlandse badmodelabel BoxerinBlue. Zij neemt deel aan Masters of LXRY 2017 van 7 tot 11 december in RAI Amsterdam. Ze is te vinden op HAL 3, stand 333.
 
Logistica en ICT & Logistiek 2017 hebben respectievelijk 15.417 en 7.358 bezoekers verwelkomd. In de vernieuwde opzet konden bezoekers zich laten inspireren door exposanten, kennissessies, beurstours en tijdens de demonstraties op de Scala's Logistica. De beurzen vonden plaats van 28 tot en met 30 november in Jaarbeurs Utrecht.
 
De 40-jarige beurseditie van de SITEVI, de vakbeurs voor equipment en knowhow voor wijn- en olijfolieproductie en fruit- en groenteteelt, heeft ongeveer 57.000 professionals ontvangen. Dat is 5 procent meer vergeleken bij de voorgaande beurseditie in 2015. De beurs vond plaats van 28 tot en met 30 november 2017 in Montpellier.
 
Koelnmesse organiseert samen met de Duitse vereniging voor middenstanders op 3 en 4 juli 2018 de nieuwe beurs Indicom: Innovation.Digital.Community. Dit tweedaagse zakenplatform in Keulen wil onder het thema 'digitale transformatie' jonge ondernemers samenbrengen.
 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV