Magazine
Contact
Home
Winterparade niet gelukkig met nieuw kerstevenement in de RAI
Mobile Arts, de organisator van de Winterparade die sinds het jaar 2000 in Amsterdam gehouden wordt, is niet blij met de komst van een nieuw kerstevenement eind december met (bijna) dezelfde naam: de Amsterdamse Winterparade. Organisatie 4PM Entertainment, die de kerstmarkt in de RAI op touw zet, heeft toegezegd binnenkort om de tafel te gaan zitten met Mobile Arts. 

 

Mobile Arts hoopt op een naamswijziging:  "Het is, volgens ons, slecht voor beide partijen als we allebei dezelfde naam houden." Maar volgens 4PM Entertainment zit dat er niet in: "We willen het vriendschappelijk afhandelen, vandaar het gesprek. We hadden vooraf gekeken of de naam Winterparade beschermd is, dat is niet het geval. Bovendien heet ons evenement De Amsterdamse Winterparade, onze namen verschillen dus wel degelijk." Ook zegt de organisatie dat ze niet wisten van het bestaan van de Winterparade. 

Andere opzet

De Winterparade van Mobile Arts heeft de afgelopen 17 jaar op verschillende plekken in Amsterdam gestaan en dit jaar zal dat in de Zuiderkerk zijn. Een ticket voor de Winterparade biedt een compleet avondprogramma. Gasten worden aan tafels gezet, waar een diner wordt uitgeserveerd, terwijl de hele avond muzikanten spelen, acrobaten hun kunsten vertonen en er voorstellingen worden gegeven. De Amsterdamse Winterparade is een grote overdekte kerstmarkt, vergelijkbaar met die in Londen en New York, inclusief een 700 vierkante meter grote schaatsbaan, een kermis, een disco en een bioscoop. 

De Winterparade wordt gehouden van 21 tot en met 30 december 2017 in de Zuiderkerk in Amsterdam. 
De Amsterdamse Winterparade vindt plaats van 22 december 2017 tot en met 1 januari 2018 in RAI Amsterdam

2017-11-06
Rond 125.000 bezoekers hebben de Duitse interieurbeurs Imm Cologne dit jaar bezocht. In 2017, toen de beurs tegelijkertijd met LivingKitchen plaatsvond, waren dat er ruim 150.000. Er kwamen dit jaar bezoekers uit 138 landen en het aandeel daarvan uit Europa en Azië is gestegen. De beurs vond plaats van 15 tot en met 21 januari 2018 in Koelnmesse in Keulen. 
 
Met de nieuwe vakbeurs Elect! wil Messe Stuttgart een platform bieden voor de elektromobiliteit industrie. In 2017 werd het Electric Vehicle Symposium & Exhibition (EVS30) gehouden in Stuttgart en naar aanleiding daarvan besloot de organisatie dit concept verder uit te werken en aan te passen met een grotere rol voor de vakbeurs. Ook is er een tweedaags ATZ congres aan de beurs verbonden over de toekomst van mobiliteit. Elect! zal plaatsvinden van 8 oktober tot en met 10 oktober 2018. 
 
Op Photokina, de internationale handelsbeurs op het gebied van fotografie en film in Keulen, zal dit jaar én volgend jaar de Olympus Playground te bezoeken zijn. In deze fotogenieke speeltuin van zo'n 2.000 vierkante meter kunnen bezoekers nieuwe camera's testen door allerlei visueel uitdagende kunstwerken van bekende en jonge kunstenaars te fotograferen. Photokina zal plaatsvinden van 26 tot en met 29 september 2018 in de beurshallen van Koelnmesse. 
 
De 2018-editie van de PSI die plaatsvond van 9 tot en met 11 januari in Düsseldorf, heeft minder bezoekers getrokken dan in 2017 maar wel meer internationale bezoekers. Zo'n 58 procent van de in totaal 17.342 bezoekers kwam uit het buitenland. Er waren bijna 90 landen vertegenwoordigd op de internationale beurs voor promotionele producten in het Düsseldorf Exhibition Centre, en dat was een record. 
 
De 25ste editie van InterClassics Maastricht heeft een recordaantal van 34.447 bezoekers getrokken. In 2016 waren dat er 29.660. Aan de hand van de 18 thema’s, die door de jaren heen gevoerd zijn, werd een collectie van 18 pronkstukken gepresenteerd, waaronder de Aston Martin DB5 ‘James Bond’ uit 1964. InterClassics 2018 vond plaats van 11 tot en met 14 januari in MECC Maastricht.
 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       


Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV