Magazine
Contact
Home
Winterparade niet gelukkig met nieuw kerstevenement in de RAI
Mobile Arts, de organisator van de Winterparade die sinds het jaar 2000 in Amsterdam gehouden wordt, is niet blij met de komst van een nieuw kerstevenement eind december met (bijna) dezelfde naam: de Amsterdamse Winterparade. Organisatie 4PM Entertainment, die de kerstmarkt in de RAI op touw zet, heeft toegezegd binnenkort om de tafel te gaan zitten met Mobile Arts. 

 

Mobile Arts hoopt op een naamswijziging:  "Het is, volgens ons, slecht voor beide partijen als we allebei dezelfde naam houden." Maar volgens 4PM Entertainment zit dat er niet in: "We willen het vriendschappelijk afhandelen, vandaar het gesprek. We hadden vooraf gekeken of de naam Winterparade beschermd is, dat is niet het geval. Bovendien heet ons evenement De Amsterdamse Winterparade, onze namen verschillen dus wel degelijk." Ook zegt de organisatie dat ze niet wisten van het bestaan van de Winterparade. 

Andere opzet

De Winterparade van Mobile Arts heeft de afgelopen 17 jaar op verschillende plekken in Amsterdam gestaan en dit jaar zal dat in de Zuiderkerk zijn. Een ticket voor de Winterparade biedt een compleet avondprogramma. Gasten worden aan tafels gezet, waar een diner wordt uitgeserveerd, terwijl de hele avond muzikanten spelen, acrobaten hun kunsten vertonen en er voorstellingen worden gegeven. De Amsterdamse Winterparade is een grote overdekte kerstmarkt, vergelijkbaar met die in Londen en New York, inclusief een 700 vierkante meter grote schaatsbaan, een kermis, een disco en een bioscoop. 

De Winterparade wordt gehouden van 21 tot en met 30 december 2017 in de Zuiderkerk in Amsterdam. 
De Amsterdamse Winterparade vindt plaats van 22 december 2017 tot en met 1 januari 2018 in RAI Amsterdam

2017-11-06
In de aanloop naar de tweede editie van het vakevenement Bestelauto Expo op 13 en 14 november 2018 in Expo Houten, is een nieuw online platform live gegaan met nieuws, achtergronden, bestelautotests, videoverslagen en een chatfunctie. De uitbreiding dient ervoor om meer potentiële bezoekers te bereiken. Organisator Patrick van Tilburg van EXPOMotion wil www.bestelauto-expo.nl laten uitgroeien tot een breed nieuws- en kennisplatform voor de volledige bestelautosector.
 
De vakbeurs Verkeer, Mobiliteit & Parkeren heeft een nieuwe naam: Vakbeurs Mobiliteit. Belangrijke drijfveer voor de naamswijziging is de groeiende Nederlandse bevolking met als gevolg zorgen om toegankelijkheid en leefbaarheid. Door de vraag “Hoe houden we Nederland mobiel?” centraal te stellen maakt organisator ExpoProof de beurs futureproof. De beurs vindt op 28 en 29 november plaats in Expo Houten.
 
Het consumentenevent TuinIdee beleefde dit jaar een stijging in het bezoekersaantal van 10,8 procent. Na 25 jaar werd het vierdaagse evenement, dat van 22 tot en met 25 februari 2018 plaatsvond in Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch, in een nieuw jasje gestoken om een bredere doelgroep aan te trekken. Organisator 2XPO schakelde hiervoor eventmarketingbureau Eventive in.
 
Alle webcare-activiteiten voor de beurzen die door RAI Amsterdam worden georganiseerd, zijn ondergebracht bij Goud Uberconnected. Dit geldt voor de beurzen in Amsterdam maar ook voor internationale beurzen zoals RAI die organiseert in onder andere Turkije, Mexico, Indonesië en China.
 
Building Holland, de beurs die dit jaar plaatsvond van 17 tot en met 19 april in RAI Amsterdam, is met onmiddellijke ingang overgenomen door Easyfairs. Het event voor de bouw- en vastgoedsector stond voorheen onder leiding van Duurzaam Gebouwd. Met de overname breidt Easyfairs haar bouw-, installatie- en vastgoedportfolio in Nederland uit.
  
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV