Magazine
Contact
Home
Amsterdamse Winterparade in de RAI
Geïnspireerd door kerstevenementen in New York en Londen en de Duitse kerstmarkten vindt er in Rai Amsterdam in december de eerste Amsterdamse Winterparade plaats. Organisator 4PM Entertainment gokt op zo'n 250.000 bezoekers om het 'absolute kerstgevoel' te ervaren. De Amsterdamse Winterparade wordt gehouden van 21 december tot en met 1 januari 2018. 
 

Op de Amsterdamse Winterparade zullen chalets verrijzen waar onder meer erwtensoep en warme chocolademelk te koop zijn naast een kermis met een 50 meter hoog reuzenrad, een zweefmolen, een draaimolen en een schiettent. Ook wordt er een schaatsbaan van 700 vierkante meter aangelegd met daarnaast pop-up-restaurants. In de Christmas Cinema worden kerstfilms vertoond. Ook zal er elke avond een groot winterfeest met dj's en live-muzikanten te bezoeken zijn. 

De Amsterdamse Winterparade vindt plaats van 21 tot en met 1 januari 2018 in RAI Amsterdam. Een kaartje kost inclusief servicekosten zo'n 8,50 euro.

2017-11-06
De Koninklijke Vereeniging van Handelaren in Oude Kunst (VHOK) heeft plannen voor een eigen kunst- en antiekbeurs. De PAN vinden ze te duur. Het plan is om in oktober 2018 een nieuwe beurs te introduceren in de voormalige rijkswerf Willemsoord in Den Helder.
 
Wat drijft een marketing manager of een directeur van een bedrijf om deel te nemen aan een beurs? Wat zijn zijn verwachtingen en wat moet er gebeuren zodat hij/zij de volgende editie wederom deelneemt? In deze nieuwe rubriek van Expovisie laten we de marketingverantwoordelijke aan het woord over zijn of haar beursdeelname. In de tweede editie spreken we Wendela de Goederen, eigenaresse van het Nederlandse badmodelabel BoxerinBlue. Zij neemt deel aan Masters of LXRY 2017 van 7 tot 11 december in RAI Amsterdam. Ze is te vinden op HAL 3, stand 333.
 
Logistica en ICT & Logistiek 2017 hebben respectievelijk 15.417 en 7.358 bezoekers verwelkomd. In de vernieuwde opzet konden bezoekers zich laten inspireren door exposanten, kennissessies, beurstours en tijdens de demonstraties op de Scala's Logistica. De beurzen vonden plaats van 28 tot en met 30 november in Jaarbeurs Utrecht.
 
De 40-jarige beurseditie van de SITEVI, de vakbeurs voor equipment en knowhow voor wijn- en olijfolieproductie en fruit- en groenteteelt, heeft ongeveer 57.000 professionals ontvangen. Dat is 5 procent meer vergeleken bij de voorgaande beurseditie in 2015. De beurs vond plaats van 28 tot en met 30 november 2017 in Montpellier.
 
Koelnmesse organiseert samen met de Duitse vereniging voor middenstanders op 3 en 4 juli 2018 de nieuwe beurs Indicom: Innovation.Digital.Community. Dit tweedaagse zakenplatform in Keulen wil onder het thema 'digitale transformatie' jonge ondernemers samenbrengen.
 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV