Magazine
Contact
Home
Amsterdamse Winterparade in de RAI
Geïnspireerd door kerstevenementen in New York en Londen en de Duitse kerstmarkten vindt er in Rai Amsterdam in december de eerste Amsterdamse Winterparade plaats. Organisator 4PM Entertainment gokt op zo'n 250.000 bezoekers om het 'absolute kerstgevoel' te ervaren. De Amsterdamse Winterparade wordt gehouden van 21 december tot en met 1 januari 2018. 
 

Op de Amsterdamse Winterparade zullen chalets verrijzen waar onder meer erwtensoep en warme chocolademelk te koop zijn naast een kermis met een 50 meter hoog reuzenrad, een zweefmolen, een draaimolen en een schiettent. Ook wordt er een schaatsbaan van 700 vierkante meter aangelegd met daarnaast pop-up-restaurants. In de Christmas Cinema worden kerstfilms vertoond. Ook zal er elke avond een groot winterfeest met dj's en live-muzikanten te bezoeken zijn. 

De Amsterdamse Winterparade vindt plaats van 21 tot en met 1 januari 2018 in RAI Amsterdam. Een kaartje kost inclusief servicekosten zo'n 8,50 euro.

2017-11-06
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 
Brood-en banketbakkerij beurs Europain die van 3 tot en met 6 februari plaatsvond in Parijs, heeft ruim 52.000 bezoekers getrokken. Een derde daarvan kwam uit het buitenland. Nieuw dit jaar was het Europain Forum, een denktank voor de branche voor de jaren 2020.
 
De woondecoratiebeurs Maison&Objet Paris, die van 19 tot en met 23 januari 2018 plaatsvond, heeft in totaal 89.495 vakbezoekers getrokken. Het bezoekersaantal is daarmee gestegen met 4% vergeleken bij de vorige januari-editie. Naast een stijging van het aantal Franse bezoekers, waren er met name meer bezoekers uit verre exportlanden, zoals China, U.S.A en Rusland. 
 
Evenementenvakbeurs EventSummit gaat de hele dag live streamen. Er wordt op 15 februari vanuit RAI Amsterdam online verslag gedaan van de activiteiten op de beursvloer, waar onder een interview met Duncan Stutterheim.
 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV