Magazine
Contact
Home
Designbeurs OBJECT 2018 in HAKA-gebouw
De designbeurs OBJECT 2018 verlaat na 3 edities het cruiseschip ss Rotterdam en neemt intrek in het industriële HAKA-gebouw aan de Vierhavenstraat. Van 9 tot en met 11 februari 2018 zijn de hallen van het gebouw gevuld met eigentijds design. OBJECT geeft ook een designpresentatie in de Euromast. 
 

OBJECT wordt gehouden in het HAKA-gebouw en in de Euromast en met een entreeticket heeft de bezoeker toegang tot beide. Rondleidingen en ontvangsten in het Vierhavengebied verbinden de studio’s van Daan Roosegaarde, Richard Hutten en Joep van Lieshout. OBJECT Rotterdam is onderdeel van de Art Rotterdam Week en een speciale shuttle bus rijdt tussen deze en de andere kunstbeurzen die op dat moment in de stad plaatsvinden. 

OBJECT Rotterdam 2018 vindt plaats van 9 tot en met 11 februari 2018 in het HAKA-gebouw | Vierhavensstraat 38-42 Rotterdam
Tickets, inclusief bezoek aan de Euromast: Volwassenen 12,50 euro, kinderen tot 12 jaar gratis.

 

2017-11-05
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 
Brood-en banketbakkerij beurs Europain die van 3 tot en met 6 februari plaatsvond in Parijs, heeft ruim 52.000 bezoekers getrokken. Een derde daarvan kwam uit het buitenland. Nieuw dit jaar was het Europain Forum, een denktank voor de branche voor de jaren 2020.
 
De woondecoratiebeurs Maison&Objet Paris, die van 19 tot en met 23 januari 2018 plaatsvond, heeft in totaal 89.495 vakbezoekers getrokken. Het bezoekersaantal is daarmee gestegen met 4% vergeleken bij de vorige januari-editie. Naast een stijging van het aantal Franse bezoekers, waren er met name meer bezoekers uit verre exportlanden, zoals China, U.S.A en Rusland. 
 
Evenementenvakbeurs EventSummit gaat de hele dag live streamen. Er wordt op 15 februari vanuit RAI Amsterdam online verslag gedaan van de activiteiten op de beursvloer, waar onder een interview met Duncan Stutterheim.
 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV