Magazine
Contact
Home
Recycling 2017 trekt 5.340 bezoekers
In totaal bezochten 5.340 professionals vakbeurs Recycling op 24, 25 en 26 oktober in Evenementenhal Gorinchem. In 2016 kwamen 5.624 bezoekers op de beurs af. Volgens organisator Evenementenhal Easyfairs sloegen een aantal nieuwe concepten aan en deze initiatieven worden in 2018 verder uitgewerkt. 
 

Er was dit jaar meer aandacht voor inhoud en innovaties. Er waren kennissessies van MVO Nederland over circulaire economie (reduce, re-use en recycling), het zesde Recyclingsymposium, en het nieuwe initiatief ‘Aan tafel met…’ dat voor 2018 verder wordt uitgewerkt, zodat de beurs vernieuwende aspecten uit de branche blijft vertegenwoordigen.

De negende editie van Recycling is op 20, 21 en 22 november te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. 

2017-11-02
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 
Brood-en banketbakkerij beurs Europain die van 3 tot en met 6 februari plaatsvond in Parijs, heeft ruim 52.000 bezoekers getrokken. Een derde daarvan kwam uit het buitenland. Nieuw dit jaar was het Europain Forum, een denktank voor de branche voor de jaren 2020.
 
De woondecoratiebeurs Maison&Objet Paris, die van 19 tot en met 23 januari 2018 plaatsvond, heeft in totaal 89.495 vakbezoekers getrokken. Het bezoekersaantal is daarmee gestegen met 4% vergeleken bij de vorige januari-editie. Naast een stijging van het aantal Franse bezoekers, waren er met name meer bezoekers uit verre exportlanden, zoals China, U.S.A en Rusland. 
 
Evenementenvakbeurs EventSummit gaat de hele dag live streamen. Er wordt op 15 februari vanuit RAI Amsterdam online verslag gedaan van de activiteiten op de beursvloer, waar onder een interview met Duncan Stutterheim.
 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV