Magazine
Contact
Home
Limburg Unlimited biedt platform voor Limburgs bedrijfsleven
NBI International organiseert op 28 en 29 maart 2018 de eerste editie van Limburg Unlimited in MECC Maastricht. Het netwerkevent heeft als doel Limburg (inter) nationaal op de kaart zetten als geschikte locatie voor bedrijvigheid en innovatie. Het belang van het evenement voor de regio wordt onderstreept door Provincie Limburg, die zich voor zeker drie jaar aan het evenement heeft verbonden. 


Limburg Unlimited wil een platform bieden voor innovatieve Limburgse bedrijven die buiten de provincie vaak nog te onbekend zijn. Onderwerpen die behandeld worden zijn direct sales, naamsbekendheid, productpresentatie, netwerken en personeelswerving. Voor Limburgse bedrijven is het een kans om zich te profileren en het MKB kan dit evenement aangrijpen om bestaande relaties te ontmoeten en nieuwe relaties op te bouwen. Ook is het evenement bedoeld voor het recruiten van regionaal, nationaal en internationaal talent.
 
Clustering ligt ten grondslag aan het concept van Limburg Unlimited. Behalve de Provincie Limburg hebben ook andere instanties zoals Brightlands, Liof, Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV), MKB Limburg, UWV, Limburg Economic Development (LED) en Connect Limburg zich inmiddels proactief aangesloten.


Limburg Unlimited zal plaatsvinden op 28 en 29 maart 2018 in MECC MAASTRICHT
 

2017-11-02
Brussels Expo is op zoek naar bijkomende middelen om de renovatie van de infrastructuur te financieren. Op dit ogenblik worden twee mogelijke pistes onderzocht: één met een actieve rol voor de federale overheid en zijn investeringsvehikel Brusselfonds Beliris, en één met een rol voor een private partner.
 
De 2018 editie van PromZ.live zal een heel jaar te bezoeken zijn. De vakbeurs voor actiemarketing, promotionele producten en relatiegeschenken die plaatsvindt op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy wordt tijdens de beursdagen in zijn geheel vastgelegd via 360° fotografie.
 
De Huishoudbeurs is op zaterdagochtend 17 februari sportief geopend door Irene Moors, Remy Bonjasky en beursmanager Nicole Babay. Met een heuse trolley-workout werd het startsein gegeven voor de 73e editie van de publieksbeurs De Huishoudbeurs is geopend tot en met zondag 25 februari in RAI Amsterdam.
 
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV