Magazine
Contact
Home
010 Area Live: innovatie in live-communicatie
010 Area Live, is een nieuw event dat innovaties op het gebied van live-communicatie tastbaar maakt. De eerste editie vindt plaats op 16 en 17 mei 2018 in Rotterdam Ahoy. Organisator is Het Portaal Uitgevers en het initiatief wordt ondersteund door Rotterdam Partners en Rotterdam Ahoy.
 

“In deze tijd van digitalisering is live communicatie belangrijker dan ooit”, stelt managing director John Swaab. “Mensen willen hun favoriete merken en bedrijven, artiesten en entertainers in levende lijve zien, voelen en beleven. Live communicatie is veel meer dan live entertainment, het draait om directe interactie tussen mensen en merken of bedrijven.”
 
“Met 010 Area Live zetten we de nieuwste mogelijkheden in de spotlights om events en experiences te organiseren die deze relaties versterken. Er is veel aandacht voor een breed scala aan ontwikkelingen die de impact van live communicatie enorm vergroten. En die je dus ook live moet ervaren. Denk daarbij aan technologieën als Augmented Reality en Virtual Reality, maar ook aan de laatste trends en technieken in catering en live food experiences.
 

Trendsettende regio

“De focus van 010 Area Live is gericht op het beste dat de trendsettende regio Groot Rotterdam te bieden heeft. Toonaangevende spelers laten in Rotterdam Ahoy zien hoe zij innovatief inspelen op de ontwikkelingen in live-communicatie op het gebied van New Technologies, Activities, Food & Hospitality, Art & Culture en Congress & Locations.”
 
De reden voor de samenwerking tussen Rotterdam Partners, Rotterdam Ahoy en Het Portaal Uitgevers is de overtuiging om met 010 Area Live mensen, merken en bedrijven te kunnen inspireren in de manier waarop zij live-communicatie kunnen en zullen inzetten voor hun business.
 

Het Portaal Uitgevers

Het Portaal Uitgevers biedt vak- en branche-informatie in de domeinen actiemarketing, relatiegeschenken en promotionele producten, beurzen en congressen. Met de titels PromZ, Expovisie en Conference Matters is het mediabedrijf toonaangevend kennispartner voor deze vakgebieden.
 
 

2017-11-02
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 
Brood-en banketbakkerij beurs Europain die van 3 tot en met 6 februari plaatsvond in Parijs, heeft ruim 52.000 bezoekers getrokken. Een derde daarvan kwam uit het buitenland. Nieuw dit jaar was het Europain Forum, een denktank voor de branche voor de jaren 2020.
 
De woondecoratiebeurs Maison&Objet Paris, die van 19 tot en met 23 januari 2018 plaatsvond, heeft in totaal 89.495 vakbezoekers getrokken. Het bezoekersaantal is daarmee gestegen met 4% vergeleken bij de vorige januari-editie. Naast een stijging van het aantal Franse bezoekers, waren er met name meer bezoekers uit verre exportlanden, zoals China, U.S.A en Rusland. 
 
Evenementenvakbeurs EventSummit gaat de hele dag live streamen. Er wordt op 15 februari vanuit RAI Amsterdam online verslag gedaan van de activiteiten op de beursvloer, waar onder een interview met Duncan Stutterheim.
 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV