Magazine
Contact
Home
Marked Events lanceert vier nieuwe beurzen
Door middel van een open brief aan de eventindustrie kondigt Mark Walsh, ceo van Marked Events, vier nieuwe Engelse beurzen aan. Deze beurzen zullen in de plaats komen van de BPM/PRO, het event voor de techniek- en entertainmentindustrie, dat 11 jaar gehouden werd en met deze aankondiging zijn laatste editie beleefde.
 

In de brief verklaart Mark Walsh de beslissing om de BPM/PRO te stoppen en de techniek- en entertainmentsector te bedienen met vier nieuwe initiatieven: "One of the seismic shifts to our industry is the regrouping of sales in to vertical channels. As we all know this allows for a sharp product focus and clear marketing messaging. If you look at the events that are growing they are all highly targeted, addressing verticals. Rather than try and mould BPM into something it’s not, I wanted to re-group and re-focus our offerings."

De vier nieuwe events die in 2018 en 2019 zullen starten zijn GIG – The Professional Entertainer Show in Birmingham, WORSHIP Technology Show in Manchester, CLUB & BAR Technology Show in Londen en LIVE Production Show. 
 

2017-10-31
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 
Brood-en banketbakkerij beurs Europain die van 3 tot en met 6 februari plaatsvond in Parijs, heeft ruim 52.000 bezoekers getrokken. Een derde daarvan kwam uit het buitenland. Nieuw dit jaar was het Europain Forum, een denktank voor de branche voor de jaren 2020.
 
De woondecoratiebeurs Maison&Objet Paris, die van 19 tot en met 23 januari 2018 plaatsvond, heeft in totaal 89.495 vakbezoekers getrokken. Het bezoekersaantal is daarmee gestegen met 4% vergeleken bij de vorige januari-editie. Naast een stijging van het aantal Franse bezoekers, waren er met name meer bezoekers uit verre exportlanden, zoals China, U.S.A en Rusland. 
 
Evenementenvakbeurs EventSummit gaat de hele dag live streamen. Er wordt op 15 februari vanuit RAI Amsterdam online verslag gedaan van de activiteiten op de beursvloer, waar onder een interview met Duncan Stutterheim.
 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV