Magazine
Contact
Home
Marked Events lanceert vier nieuwe beurzen
Door middel van een open brief aan de eventindustrie kondigt Mark Walsh, ceo van Marked Events, vier nieuwe Engelse beurzen aan. Deze beurzen zullen in de plaats komen van de BPM/PRO, het event voor de techniek- en entertainmentindustrie, dat 11 jaar gehouden werd en met deze aankondiging zijn laatste editie beleefde.
 

In de brief verklaart Mark Walsh de beslissing om de BPM/PRO te stoppen en de techniek- en entertainmentsector te bedienen met vier nieuwe initiatieven: "One of the seismic shifts to our industry is the regrouping of sales in to vertical channels. As we all know this allows for a sharp product focus and clear marketing messaging. If you look at the events that are growing they are all highly targeted, addressing verticals. Rather than try and mould BPM into something it’s not, I wanted to re-group and re-focus our offerings."

De vier nieuwe events die in 2018 en 2019 zullen starten zijn GIG – The Professional Entertainer Show in Birmingham, WORSHIP Technology Show in Manchester, CLUB & BAR Technology Show in Londen en LIVE Production Show. 
 

2017-10-31
De Koninklijke Vereeniging van Handelaren in Oude Kunst (VHOK) heeft plannen voor een eigen kunst- en antiekbeurs. De PAN vinden ze te duur. Het plan is om in oktober 2018 een nieuwe beurs te introduceren in de voormalige rijkswerf Willemsoord in Den Helder.
 
Wat drijft een marketing manager of een directeur van een bedrijf om deel te nemen aan een beurs? Wat zijn zijn verwachtingen en wat moet er gebeuren zodat hij/zij de volgende editie wederom deelneemt? In deze nieuwe rubriek van Expovisie laten we de marketingverantwoordelijke aan het woord over zijn of haar beursdeelname. In de tweede editie spreken we Wendela de Goederen, eigenaresse van het Nederlandse badmodelabel BoxerinBlue. Zij neemt deel aan Masters of LXRY 2017 van 7 tot 11 december in RAI Amsterdam. Ze is te vinden op HAL 3, stand 333.
 
Logistica en ICT & Logistiek 2017 hebben respectievelijk 15.417 en 7.358 bezoekers verwelkomd. In de vernieuwde opzet konden bezoekers zich laten inspireren door exposanten, kennissessies, beurstours en tijdens de demonstraties op de Scala's Logistica. De beurzen vonden plaats van 28 tot en met 30 november in Jaarbeurs Utrecht.
 
De 40-jarige beurseditie van de SITEVI, de vakbeurs voor equipment en knowhow voor wijn- en olijfolieproductie en fruit- en groenteteelt, heeft ongeveer 57.000 professionals ontvangen. Dat is 5 procent meer vergeleken bij de voorgaande beurseditie in 2015. De beurs vond plaats van 28 tot en met 30 november 2017 in Montpellier.
 
Koelnmesse organiseert samen met de Duitse vereniging voor middenstanders op 3 en 4 juli 2018 de nieuwe beurs Indicom: Innovation.Digital.Community. Dit tweedaagse zakenplatform in Keulen wil onder het thema 'digitale transformatie' jonge ondernemers samenbrengen.
 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV