Magazine
Contact
Home
Viscom en PSI vanaf 2019 gelijktijdig in Düsseldorf
Viscom, de International Trade Fair for Visual Communication, zal vanaf heden jaarlijks plaatsvinden in Düsseldorf. Het evenement werd voorheen het ene jaar in Düsseldorf en het andere in Frankfurt gehouden. Ook zal de beurs voortaan niet meer in het najaar gehouden worden maar in januari, als aftrap van het nieuwe zakenjaar. Ook zal Viscom vanaf 2019 gelijktijdig gehouden worden met de PSI, die van 8 tot en met 10 januari plaatsvindt in Düsseldorf. 
 

Het gescheiden maar gelijktijdig plaatsvinden met de PSI maakt dat de twee evenementen Europa's grootste bondgenootschap op het gebied van verkoop en reclame zullen vormen. Samen zullen de beurzen meer dan 1.200 exposanten en ongeveer 28.000 bezoekers uit 80 landen bij elkaar brengen. Kernpunten van beide beurzen worden promotie & sales, signmaking & print en textiel & soft signage. “They thus cover the entire spectrum of visual, textile and haptic advertising”, aldus Hans-Joachim Erbel, ceo van Reed Exhibitions Deutschland.

Drie ingangen

De PSI zal te bezoeken zijn in hallen 9 tot en met 12 van Exhibition Centre Düsseldorf, Viscom in hallen 13 en 14. Het Marketing and Retail Forum zal de centrale plek zijn voor eindbeslissers. Om bezoekers een snellere en directe doorgang te verlenen zullen er in de toekomst drie ingangen te gebruiken zijn: de North Entrance voor de PSI, de East Entrance voor Viscom en de North-East Entrance grenzend aan hal 13. 

Door de verschuivingen zal Viscom niet gehouden worden in de herfst van 2018. 

2017-10-19
Beslissers en beïnvloeders uit de vastgoed-, bouw- en installatiewereld konden zich woensdag 15 november laten bijpraten over de kansen van smart technology in de gebouwde omgeving tijdens Smart Homes & Intelligent Buildings in de Jaarbeurs in Utrecht. Bezoekers konden ontwerpen van slimme woningen en gebouwen bekijken en de mogelijkheden van huisbesturing, standaardisatie en protocollen, energiebesparing en het toepassen van gelijkstroom bestuderen. De organisatie lag in handen van Jaarbeurs en Smart Homes.
 
De Margriet Winterfair, die dit jaar voor het eerst plaatsvindt in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch, is de eerste dagen goed bezocht. Hoewel de beurs in de Brabanthallen over meer vierkante meters beschikt ten opzichte van de Jaarbeurs in Utrecht is de beleving van bezoekers dat het drukker en sfeervoller is. De Margriet Winterfair wordt gehouden van 17 tot en met 23 november 2017.
 
Marked Events, organisator van tech-events GIG en WORSHIP, heeft de lancering van het Craft Drink Festival aangekondigd. Het tweedaagse event zal plaatsvinden op 28 en 29 juli 2018 in de NEC in Birmigham. Craft Drink Festival zal de tuinen van het gebouw benutten om een pop-up dorp neer te zetten met vooral veel brouwers, destillaten en eetstandjes. 
 
De winterse versie van de Dutch Comic Con in de Utrechtse Jaarbeurs heeft dit weekend zo'n 22.000 bezoekers getrokken. Dat is een verdubbeling ten opzichte van de eerste wintereditie van het evenement vorig jaar. De Comic Con is een evenement voor liefhebbers van strips, stripverfilmingen, tv-series, sciencefiction, fantasy, games en cosplay, een rollenspel waarin mensen zich kleden als hun (strip)helden.
 
De zevende editie van tech-event Bright Day is op 18 en 19 november 2017 door meer dan 22.000 mensen bezocht. Twee dagen lang stond Jaarbeurs Utrecht in het teken van gadgets, games, robots, smarthome, mixed reality en meer slimme technologie.
 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV