Magazine
Contact
Home
Viscom en PSI vanaf 2019 gelijktijdig in Düsseldorf
Viscom, de International Trade Fair for Visual Communication, zal vanaf heden jaarlijks plaatsvinden in Düsseldorf. Het evenement werd voorheen het ene jaar in Düsseldorf en het andere in Frankfurt gehouden. Ook zal de beurs voortaan niet meer in het najaar gehouden worden maar in januari, als aftrap van het nieuwe zakenjaar. Ook zal Viscom vanaf 2019 gelijktijdig gehouden worden met de PSI, die van 8 tot en met 10 januari plaatsvindt in Düsseldorf. 
 

Het gescheiden maar gelijktijdig plaatsvinden met de PSI maakt dat de twee evenementen Europa's grootste bondgenootschap op het gebied van verkoop en reclame zullen vormen. Samen zullen de beurzen meer dan 1.200 exposanten en ongeveer 28.000 bezoekers uit 80 landen bij elkaar brengen. Kernpunten van beide beurzen worden promotie & sales, signmaking & print en textiel & soft signage. “They thus cover the entire spectrum of visual, textile and haptic advertising”, aldus Hans-Joachim Erbel, ceo van Reed Exhibitions Deutschland.

Drie ingangen

De PSI zal te bezoeken zijn in hallen 9 tot en met 12 van Exhibition Centre Düsseldorf, Viscom in hallen 13 en 14. Het Marketing and Retail Forum zal de centrale plek zijn voor eindbeslissers. Om bezoekers een snellere en directe doorgang te verlenen zullen er in de toekomst drie ingangen te gebruiken zijn: de North Entrance voor de PSI, de East Entrance voor Viscom en de North-East Entrance grenzend aan hal 13. 

Door de verschuivingen zal Viscom niet gehouden worden in de herfst van 2018. 

2017-10-19
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 
Brood-en banketbakkerij beurs Europain die van 3 tot en met 6 februari plaatsvond in Parijs, heeft ruim 52.000 bezoekers getrokken. Een derde daarvan kwam uit het buitenland. Nieuw dit jaar was het Europain Forum, een denktank voor de branche voor de jaren 2020.
 
De woondecoratiebeurs Maison&Objet Paris, die van 19 tot en met 23 januari 2018 plaatsvond, heeft in totaal 89.495 vakbezoekers getrokken. Het bezoekersaantal is daarmee gestegen met 4% vergeleken bij de vorige januari-editie. Naast een stijging van het aantal Franse bezoekers, waren er met name meer bezoekers uit verre exportlanden, zoals China, U.S.A en Rusland. 
 
Evenementenvakbeurs EventSummit gaat de hele dag live streamen. Er wordt op 15 februari vanuit RAI Amsterdam online verslag gedaan van de activiteiten op de beursvloer, waar onder een interview met Duncan Stutterheim.
 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV