Magazine
Contact
Home
Viscom en PSI vanaf 2019 gelijktijdig in Düsseldorf
Viscom, de International Trade Fair for Visual Communication, zal vanaf heden jaarlijks plaatsvinden in Düsseldorf. Het evenement werd voorheen het ene jaar in Düsseldorf en het andere in Frankfurt gehouden. Ook zal de beurs voortaan niet meer in het najaar gehouden worden maar in januari, als aftrap van het nieuwe zakenjaar. Ook zal Viscom vanaf 2019 gelijktijdig gehouden worden met de PSI, die van 8 tot en met 10 januari plaatsvindt in Düsseldorf. 
 

Het gescheiden maar gelijktijdig plaatsvinden met de PSI maakt dat de twee evenementen Europa's grootste bondgenootschap op het gebied van verkoop en reclame zullen vormen. Samen zullen de beurzen meer dan 1.200 exposanten en ongeveer 28.000 bezoekers uit 80 landen bij elkaar brengen. Kernpunten van beide beurzen worden promotie & sales, signmaking & print en textiel & soft signage. “They thus cover the entire spectrum of visual, textile and haptic advertising”, aldus Hans-Joachim Erbel, ceo van Reed Exhibitions Deutschland.

Drie ingangen

De PSI zal te bezoeken zijn in hallen 9 tot en met 12 van Exhibition Centre Düsseldorf, Viscom in hallen 13 en 14. Het Marketing and Retail Forum zal de centrale plek zijn voor eindbeslissers. Om bezoekers een snellere en directe doorgang te verlenen zullen er in de toekomst drie ingangen te gebruiken zijn: de North Entrance voor de PSI, de East Entrance voor Viscom en de North-East Entrance grenzend aan hal 13. 

Door de verschuivingen zal Viscom niet gehouden worden in de herfst van 2018. 

2017-10-19
De Koninklijke Vereeniging van Handelaren in Oude Kunst (VHOK) heeft plannen voor een eigen kunst- en antiekbeurs. De PAN vinden ze te duur. Het plan is om in oktober 2018 een nieuwe beurs te introduceren in de voormalige rijkswerf Willemsoord in Den Helder.
 
Wat drijft een marketing manager of een directeur van een bedrijf om deel te nemen aan een beurs? Wat zijn zijn verwachtingen en wat moet er gebeuren zodat hij/zij de volgende editie wederom deelneemt? In deze nieuwe rubriek van Expovisie laten we de marketingverantwoordelijke aan het woord over zijn of haar beursdeelname. In de tweede editie spreken we Wendela de Goederen, eigenaresse van het Nederlandse badmodelabel BoxerinBlue. Zij neemt deel aan Masters of LXRY 2017 van 7 tot 11 december in RAI Amsterdam. Ze is te vinden op HAL 3, stand 333.
 
Logistica en ICT & Logistiek 2017 hebben respectievelijk 15.417 en 7.358 bezoekers verwelkomd. In de vernieuwde opzet konden bezoekers zich laten inspireren door exposanten, kennissessies, beurstours en tijdens de demonstraties op de Scala's Logistica. De beurzen vonden plaats van 28 tot en met 30 november in Jaarbeurs Utrecht.
 
De 40-jarige beurseditie van de SITEVI, de vakbeurs voor equipment en knowhow voor wijn- en olijfolieproductie en fruit- en groenteteelt, heeft ongeveer 57.000 professionals ontvangen. Dat is 5 procent meer vergeleken bij de voorgaande beurseditie in 2015. De beurs vond plaats van 28 tot en met 30 november 2017 in Montpellier.
 
Koelnmesse organiseert samen met de Duitse vereniging voor middenstanders op 3 en 4 juli 2018 de nieuwe beurs Indicom: Innovation.Digital.Community. Dit tweedaagse zakenplatform in Keulen wil onder het thema 'digitale transformatie' jonge ondernemers samenbrengen.
 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV