Magazine
Contact
Home
Topchefs op Masters of LXRY
Op de luxebeurs Masters of LXRY staat de komende editie een pop-uprestaurant, waar tien topchefs van bekende sterrenrestaurants zullen koken. Samen hebben de chefs 21 Michelinsterren, waardoor de horecagelegenheid de naam M21 krijgt. Masters of LXRY vindt plaats van 7 tot en met 11 december 2017 in de Rai in Amsterdam.
 

Jacob Jan Boerma van driesterrenrestaurant De Leest heeft de leiding over M21. Hij staat elke avond in de keuken en krijgt afwisselend steun van onder anderen Onno Kokmeijer van Ciel Bleu in Hotel Okura Amsterdam, Erik van Loo van Parkheuvel in Rotterdam, Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen en Nick Bril van The Jane in Antwerpen. Organisator Yves Gijrath: ‘Dat dit is gelukt, is voor mij een droomscenario en het past heel goed in de lijn van hoogwaardige content en kwaliteit waar Masters of LXRY voor staat.'

Masters of LXRY: 7 tot en met 11 december in RAI Amsterdam


2017-10-06
Alle webcare-activiteiten voor de beurzen die door RAI Amsterdam worden georganiseerd, zijn ondergebracht bij Goud Uberconnected. Dit geldt voor de beurzen in Amsterdam maar ook voor internationale beurzen zoals RAI die organiseert in onder andere Turkije, Mexico, Indonesië en China.
 
Building Holland, de beurs die dit jaar plaatsvond van 17 tot en met 19 april in RAI Amsterdam, is met onmiddellijke ingang overgenomen door Easyfairs. Het event voor de bouw- en vastgoedsector stond voorheen onder leiding van Duurzaam Gebouwd. Met de overname breidt Easyfairs haar bouw-, installatie- en vastgoedportfolio in Nederland uit.
 
Rotterdam Ahoy wordt de locatie van EventSummit 2019. Het eendaagse platform voor de evenementenbranche vond tijdens het 10-jarig jubileum in 2018 in Rai Amsterdam plaats. In 2017 was het event ook in Rotterdam gelokaliseerd, toen in Hal 1, de komende editie zal dat in Hal 2, 3, 4 en 5 zijn. 
 
Na een aantal verliesgevende jaren heeft Jaarbeurs in Utrecht een positief resultaat behaald over 2017. Vorig jaar eindige het bedrijfsresultaat op 6,9 miljoen euro, tegenover  -7,3 euro in 2016. De omzet steeg van 111,1 naar 115,7 miljoen euro. Dit blijkt uit het geïntegreerde jaarverslag dat Jaarbeurs op 12 april heeft gepubliceerd.
Het nieuwe vakevenement Platform Onderwijs & Facilitair (POF) geeft bezoekers een blik in het onderwijs van de toekomst. POF 2018 is een facility-vakbeurs specifiek voor onderwijsinstellingen (van PO tot WO) en vindt plaats op 24 en 25 april 2018 in Hart van Holland Nijkerk.
  
mei | juni | »»
Beursagenda Branceagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV