Magazine
Contact
Home
Alex Severs, Sales en Marketing Director van Greenes, neemt deel aan de Bestelauto Expo
Wat drijft een marketing manager of een directeur van een bedrijf om deel te nemen aan een beurs? Wat zijn zijn verwachtingen en wat moet er gebeuren zodat hij de volgende editie wederom deelneemt? In deze nieuwe rubriek van Expovisie laten we de marketingverantwoordelijke aan het woord over zijn beursdeelname. In de eerste editie spreken we Alex Severs, Sales en Marketing Director van Greenes. Hij neemt deel aan Bestelauto Expo, 4 en 5 oktober in Expo Houten.
 

Jullie staan volgende week op de beurs Bestelauto Expo. Waarom gekozen voor deelname aan deze beurs?

"Greenes werkt continu aan het vergroten van ons aanbod duurzame oplossingen voor de Cargo branche. Op de Bestelauto Expo is de primeur voor Nederland met de introductie van de volledig elektrische Cenntro Metro bedrijfsvoertuigen. De Cenntro serie heeft een zeer veelzijdig inzetbereik met een snelheid tot 50kmh, grote actieradius en brede variëteit aan uitvoeringen. Daarnaast toont Greenes in het GVW tot 3500 kilo bereik een volledig duurzame 'groengas' aangedreven 150pk sterke VW Transporter 2.0 TSI met een tot 89% lagere CO2 uitstoot dan zijn dieselbroer."

Hoe belangrijk is deze beurs voor jullie binnen de totale marketingstrategie?

"De beurs biedt een optimale mogelijkheid om een grote groep geïnteresseerden kennis te laten maken met de Greenes duurzame voertuigen en oplossingen voor bestaande voertuigen (retrofit). Even zitten in de Centro Metro of even kijken onder de motorkap van een CNG voertuig of gewoon even kort een gesprek aangaan over duurzame mobiliteit en wat je vandaag kunt doen zonder te hoeven wachten tot morgen. Hartstikke leuk, informatief en heel laagdrempelig. Wij nodigen iedereen uit om gewoon eens te komen kijken."

 Wat zijn de speerpunten voor deze beursdeelname?

"Twee heel belangrijke woorden 'duurzame mobiliteit'. Daarnaast laten we heel graag zien dat er vandaag al winst geboekt kan worden voor het milieu tegen een geringe investering door op groengas (CNG) te gaan rijden. Maar eveneens zo belangrijk; er is ook winst te behalen voor de ondernemer door de lagere brandstofprijzen en geringere wegenbelasting. De investering wordt terugverdiend en afhankelijk van grootte van de vloot en het CNG-verbruik is tanken op eigen locatie middels een eigen laadpunt een potentiële extra winstpakker. Greenes maakt de calculatie graag voor elke ondernemer en elk wagenpark."

Hoe zien we dat terug in het beursconcept?

"Greenes laat twee voertuigen zien. De primeur van de Cenntro Metro volledig elektrisch aangedreven en de VW Transporter T6 op CNG 'groengas'. De uitnodigingen zijn veelal persoonlijk gericht en het maken van een afspraak voor een informatief onderhoud is altijd mogelijk."

Wat zijn de verwachtingen voor deze beurs?

"Wij willen het Nederlands bedrijfsleven een stuk vertrouwder te maken met duurzame mobiliteit ongeacht, welke activiteit de ondernemer ontplooit en ongeacht de grootte van zijn of haar wagenpark. Dat is ons doel. Ook willen we het publiek bekend maken met het Greenes Lease concept waarbij alle voertuigen tegen een vaste kilometerprijs inclusief afschrijving, brandstof, verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatie voor meerdere maanden of jaren geleased kunnen worden. Ideaal voor een vaste kostenbegroting voor enerzijds de ZZP’er met één voertuig of anderzijds de fleet manager met een veelvoud aan voertuigen." 

 

2017-09-29
Viscom, de International Trade Fair for Visual Communication, zal vanaf heden jaarlijks plaatsvinden in Düsseldorf. Het evenement werd voorheen het ene jaar in Düsseldorf en het andere in Frankfurt gehouden. Ook zal de beurs voortaan niet meer in het najaar gehouden worden maar in januari, als aftrap van het nieuwe zakenjaar. Ook zal Viscom vanaf 2019 gelijktijdig gehouden worden met de PSI, die van 8 tot en met 10 januari plaatsvindt in Düsseldorf. 
 
De vakbeurs Auto Prof gaat per direct verder als Auto Prof AMT Live. De nieuwe titel werd op 17 oktober jongstleden gepresenteerd tijdens het officiële tekenmoment op Auto Prof in Hardenberg. Auto Prof en AMT maakten eerder al bekend dat ze de krachten gaan bundelen en beide evenementen zijn nu samengevoegd voor minimaal drie jaar met intentie tot langer. De eerste editie van Auto Prof AMT Live is op 30 en 31 januari en 1 februari 2018 in Evenementenhal Gorinchem.
 
De twintigste editie van Bouw Compleet in combinatie met Schilder, Glas & Afbouw (S.G.A.) Vakdagen zijn bezocht door 12.674 professionals. Het exposantenaantal was ten opzichte van voorgaande jaren toegenomen naar 310. De beurzen vonden plaats op 10, 11 en 12 oktober in Evenementenhal Hardenberg.
 
Vakbeurs Energie bracht dit jaar 11.496 bezoekers naar De Brabanthallen in Den Bosch. Dat waren er iets meer dan in 2016 toen er 11.024 mensen op af kwamen. Het aanpalende Ecomobiel was goed voor ruim 5.000 geïnteresseerden, ongeveer evenveel als vorig jaar. 
 
Voor de 2017 editie van SILMO Paris, van 6 tot en met 9 oktober, zijn 37.337 bezoekers toegestroomd. Dat is een stijging van 10,5 procent vergeleken met de editie uit 2016. Er waren 957 exposanten aanwezig, waaronder 154 nieuwe deelnemende bedrijven. 
 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV