Magazine
Contact
Home
Slotbericht Kind + Jugend
Kind + Jugend, de Duitse vakbeurs met producten voor baby en kind, kan tevreden terugkijken op de editie van 2017. Er was een lichte groei aan zowel de bezoekerskant als het aantal standhouders en ook kwamen er meer van hen uit het buitenland. De beurs vond plaats van 14 tot en met 17 september in de Koelnmesse.
 

In totaal kwamen er rond de 22.500 vakbezoekers op de beurs af, dat is een stijging van 2 procent ten opzichte van vorig jaar. De internationale bezoekers maakten 75 procent van het totaal uit en waren afkomstig uit 113 verschillende landen. Vooral uit Oost-Europa, Azië en Midden en Zuid-Amerika nam het aantal bezoekers toe. Zo'n 86 procent van ondervraagde bezoekers waren tevreden of zeer tevreden met hun bezoek en 93 procent zegt de beurs te zullen aanraden. 

Het aantal exposanten steeg met 5 procent, naar 1.232. Zij waren afkomstig uit 50 landen. Meer dan 87 procent van het totaal kwam uit het buitenland. Ook was het vloeroppervlak uitgebreid met hal 4 erbij, naar een totaal van 110.000 vierkante meter. 

De volgende Kind + Jugend vindt plaats van 20 tot en met 23 september 2018 in Koelnmesse

2017-09-18
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 
Brood-en banketbakkerij beurs Europain die van 3 tot en met 6 februari plaatsvond in Parijs, heeft ruim 52.000 bezoekers getrokken. Een derde daarvan kwam uit het buitenland. Nieuw dit jaar was het Europain Forum, een denktank voor de branche voor de jaren 2020.
 
De woondecoratiebeurs Maison&Objet Paris, die van 19 tot en met 23 januari 2018 plaatsvond, heeft in totaal 89.495 vakbezoekers getrokken. Het bezoekersaantal is daarmee gestegen met 4% vergeleken bij de vorige januari-editie. Naast een stijging van het aantal Franse bezoekers, waren er met name meer bezoekers uit verre exportlanden, zoals China, U.S.A en Rusland. 
 
Evenementenvakbeurs EventSummit gaat de hele dag live streamen. Er wordt op 15 februari vanuit RAI Amsterdam online verslag gedaan van de activiteiten op de beursvloer, waar onder een interview met Duncan Stutterheim.
 
maart | april | »»
Beursagenda Beursagenda

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV