Magazine
Contact
Home
Vakbeurs Transport & Logistics verhuist in 2018 naar Evenementenhal Gorinchem
De volgende editie van Transport & Logistics in 2018 zal plaatsvinden in de Evenementenhal in Gorinchem. Dit jaar was nog Rotterdam Ahoy op 29, 30 november en 1 december het platform van de vakbeurs waar ruim 120 exposanten zich presenteerden op het gebied van logistieke dienstverlening, multimodaal transport, havens en scheepvaart, material handling en IT. In totaal kwamen 4.052 bezoekers kijken en luisteren naar de seminars, het warehouse van de toekomst en de interactieve workshops over visualiseren van interne en ketenprocessen. 

 

De afgelopen jaren was Rotterdam Ahoy het onderkomen van de tweejaarlijkse vakbeurs maar daar komt in 2018 verandering in. Group Exhibition Director
Bas van Gent: ‘Afgelopen zomer vond een grote acquisitie plaats. Artexis Easyfairs nam de Evenementenhal en haar drie venues over. Doordat deze hallen nu in eigen beheer zijn, kunnen we optimaal ons gastheerschap benutten, een nog betere service verlenen en zowel de exposanten als bezoekers voorzien van allerlei operationele voordelen’.

Gedurende de afgelopen drie beursdagen van Transport & Logistics hebben bedrijven als Bolk Transport, Bos Logistics, De Rijke Groep, E. van Wijk Group, GEODIS, Gondrand International, ID Logistics Benelux, Jan de Rijk Logistics, Meeus Group, PostNL Pakketten, Sluyter Logistics, Stow Nederland, Visbeen Transport, Willy Naessens Industriebouw Nederland, XPO Logistics en natuurlijk hoofdsponsor ABN AMRO de bezoekers kunnen informeren over de laatste trends en ontwikkelingen uit hun sector. Het exposantenaanbod is met 30 procent gestegen. 82 procent van de bezoekers geeft aan na de beurs contact op te nemen met één van de exposanten om tot zaken te komen.

Nieuw dit jaar was het Starters Pavilion. Zes startende ondernemers namen hieraan deel om met een kleine investering meer bekenbaarheid voor hun bedrijf te verkrijgen. 70 procent van de bezoekers geeft aan de volgende editie opnieuw te bezoeken. Op woensdag 30 november vond het Transport & Logistics Night Event plaats waar de hele sector bijeenkwam om onder het genot van een drankje te netwerken in een informele sfeer. 

Exposanten en bezoekers hebben gedurende drie dagen van Transport & Logistics gebruik kunnen maken van nieuwe marketingtechnologie. Bezoekers konden door middel van een chip in hun badge digitaal informatie verzamelen door hun badge langs een sticker op de stand van de gewenste exposant te halen. Bezoekers kregen aan het einde van de beursdag een mail met daarin alle gescande informatie. Exposanten kregen op hun beurt na afloop van de beurs een overzicht van bezoekers die hun sticker hadden gescand. 72 procent van de bezoekers gebruikte deze technologie om extra informatie te vergaren. 

 De volgende editie van Transport & Logistics vindt plaats in de Evenementenhal in Gorinchem van 20 t/m 22 november 2018.

2016-12-16
Logistics & Distribution heeft in combinatie met Empack en Automation op 5 en 6 april zo'n 8.300 bezoekers ontvangen. Het was voor het eerst dat de drie vakbeurzen voor de verpakkingsindustie en de logistieke markt samen georganiseerd werden in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch.
 
Rotterdam Ahoy organiseert in samenwerking met founding partners het nieuwe platform VEG., wat staat voor Vak Event Groentehelden. Het event dat op 20 en 21 juni 2018 zal plaatsvinden in de Onderzeebootloods in Rotterdam is voor iedereen die beroepsmatig te maken heeft met versproducten. Beleving, inspiratie en de toekomst staan centraal.
 
MECC Maastricht organiseert van 20 tot en met 22 oktober 2017 het nieuwe event Euro Cycling XP. Het evenement is een coproductie van Euro Cycling XP, Flanders Bike Valley en MECC Maastricht. Doel van oud-wielrenner en initiator Stephan Räkers is het gat te dichten dat aan het eind van het wieler- en MTB seizoen ontstaat en loopt tot aan het volgend voorjaar wanneer fietsbeurzen als BikeMotion en de Fiets-en Wandelbeurs plaatsvinden.
 
Vakdagen Parket & Woninginrichter (VPWI) gaat per direct verder als Interieur Collectie Dagen. VPWI is van oorsprong een vloeren vakbeurs. Door de uitbreiding van verschillende segmenten in de afgelopen jaren en de samenwerking met Kone advies (organisator van Floor Expo) vond organisator Evenementenhal het tijd voor een nieuwe naam die beter past bij het huidige concept.
 
Evenementenhal Hardenberg heeft een aantal nieuwe speerpunten opgesteld voor de editie van Recreatie Vakbeurs in november 2017. Dit na overleg met specialisten uit de branche. De beurs wordt landelijk gepositioneerd en zal ook meer op exposanten en bezoekers uit België en Duitsland mikken. Daarvoor zijn er meer blikvangers nodig op de beursvloer. 
 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
mei | juni | »»
Beursagenda Branceagenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV