Magazine
Contact
Home
Vakbeurs Transport & Logistics verhuist in 2018 naar Evenementenhal Gorinchem
De volgende editie van Transport & Logistics in 2018 zal plaatsvinden in de Evenementenhal in Gorinchem. Dit jaar was nog Rotterdam Ahoy op 29, 30 november en 1 december het platform van de vakbeurs waar ruim 120 exposanten zich presenteerden op het gebied van logistieke dienstverlening, multimodaal transport, havens en scheepvaart, material handling en IT. In totaal kwamen 4.052 bezoekers kijken en luisteren naar de seminars, het warehouse van de toekomst en de interactieve workshops over visualiseren van interne en ketenprocessen. 

 

De afgelopen jaren was Rotterdam Ahoy het onderkomen van de tweejaarlijkse vakbeurs maar daar komt in 2018 verandering in. Group Exhibition Director
Bas van Gent: ‘Afgelopen zomer vond een grote acquisitie plaats. Artexis Easyfairs nam de Evenementenhal en haar drie venues over. Doordat deze hallen nu in eigen beheer zijn, kunnen we optimaal ons gastheerschap benutten, een nog betere service verlenen en zowel de exposanten als bezoekers voorzien van allerlei operationele voordelen’.

Gedurende de afgelopen drie beursdagen van Transport & Logistics hebben bedrijven als Bolk Transport, Bos Logistics, De Rijke Groep, E. van Wijk Group, GEODIS, Gondrand International, ID Logistics Benelux, Jan de Rijk Logistics, Meeus Group, PostNL Pakketten, Sluyter Logistics, Stow Nederland, Visbeen Transport, Willy Naessens Industriebouw Nederland, XPO Logistics en natuurlijk hoofdsponsor ABN AMRO de bezoekers kunnen informeren over de laatste trends en ontwikkelingen uit hun sector. Het exposantenaanbod is met 30 procent gestegen. 82 procent van de bezoekers geeft aan na de beurs contact op te nemen met één van de exposanten om tot zaken te komen.

Nieuw dit jaar was het Starters Pavilion. Zes startende ondernemers namen hieraan deel om met een kleine investering meer bekenbaarheid voor hun bedrijf te verkrijgen. 70 procent van de bezoekers geeft aan de volgende editie opnieuw te bezoeken. Op woensdag 30 november vond het Transport & Logistics Night Event plaats waar de hele sector bijeenkwam om onder het genot van een drankje te netwerken in een informele sfeer. 

Exposanten en bezoekers hebben gedurende drie dagen van Transport & Logistics gebruik kunnen maken van nieuwe marketingtechnologie. Bezoekers konden door middel van een chip in hun badge digitaal informatie verzamelen door hun badge langs een sticker op de stand van de gewenste exposant te halen. Bezoekers kregen aan het einde van de beursdag een mail met daarin alle gescande informatie. Exposanten kregen op hun beurt na afloop van de beurs een overzicht van bezoekers die hun sticker hadden gescand. 72 procent van de bezoekers gebruikte deze technologie om extra informatie te vergaren. 

 De volgende editie van Transport & Logistics vindt plaats in de Evenementenhal in Gorinchem van 20 t/m 22 november 2018.

2016-12-16
De tweejaarlijkse vakbeurs voor bouwmachines Matexpo, die dit najaar in Kortrijk Xpo plaats vindt, krijgt er vanaf 2018 een zusje bij. Demodays powered by Matexpo wordt een evenement waarin beleving en zelf doen centraal staan.
 
RAI Amsterdam heeft op Global Exhibitions Day - woensdag 7 juni - een wereldwijde pitch uitgeschreven voor startende beursconcepten. Met deze ‘Start up your Event’-pitch, stelt de RAI niet alleen beursoppervlak beschikbaar, maar ook kennis en expertise die nodig is bij het organiseren van evenementen.
 
De 13e editie van vastgoedbeurs PROVADA heeft een recordaantal van 24.197 bezoekers getrokken. Een belangrijke rol was weggelegd voor het innovatieplatform PROVADA FUTURE, waaraan ook branchevreemde partijen als BMWi en PHILIPS deelnamen. De beurs vond plaats van 30 mei tot en met 1 juni in Rai Amsterdam.
 
De Role Play Convention 2017 die op 27 en 28 mei plaatsvond in Keulen heeft tienduizenden bezoekers naar de Koelnmesse getrokken. Op de grootste Europese beurs voor fantasy, cosplay en rollenspel maakten dit jaar 250 exposanten hun opwachting. 
 
Ludger Wälken zal per 1 september 2017 de nieuw opgezette centrale afdeling van het project Koelnmesse 3.0 gaan leiden. De afdeling is in het leven geroepen om structuur te bieden aan het grootste investeringsproject in de geschiedenis van het beurzenbedrijf in Keulen. 
juli | augustus | »»
Beursagenda Beursagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV