Magazine
Contact
Home
Slotbericht Offshore Energy Exhibition & Conference 2016
De Offshore Energy Exhibition & Conference 2016 die van 24 tot en met 26 oktober plaatsvond in Rai Amsterdam, is door 11.989 mensen bezocht. Onder de paraplu van het thema 'Ingang van een nieuw tijdperk' troffen bedrijven en leveranciers uit de olie- en gasindustrie elkaar. 

De opening van OEEC 2016 vond plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam met een galadiner en een awardshow. In de Amsterdam Rai stonden de dagen eropvolgend 667 exposanten opgesteld in hallen 1,2 en 5 en het Amtrium. Tijdens het congres waren sprekers te beluisteren van Shell, Heerema en Weatherford over uiteenlopende onderwerpen als onderzeese infrastructuur, ontmanteling, en waarde optimalisatie in the energie- en gasbranche. Offshore WIND Conference (OWC) was als onderdeel van het congres verspreid over twee dagen met sprekers van Siemens, Dong, The Carbon trust en Vattenfall. 

De volgende editie van Offshore Energy Exhibition & Conference zal plaatsvinden op 9, 10 en 11 oktober 2017

2016-10-28
Brussels Expo is op zoek naar bijkomende middelen om de renovatie van de infrastructuur te financieren. Op dit ogenblik worden twee mogelijke pistes onderzocht: één met een actieve rol voor de federale overheid en zijn investeringsvehikel Brusselfonds Beliris, en één met een rol voor een private partner.
 
De 2018 editie van PromZ.live zal een heel jaar te bezoeken zijn. De vakbeurs voor actiemarketing, promotionele producten en relatiegeschenken die plaatsvindt op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy wordt tijdens de beursdagen in zijn geheel vastgelegd via 360° fotografie.
 
De Huishoudbeurs is op zaterdagochtend 17 februari sportief geopend door Irene Moors, Remy Bonjasky en beursmanager Nicole Babay. Met een heuse trolley-workout werd het startsein gegeven voor de 73e editie van de publieksbeurs De Huishoudbeurs is geopend tot en met zondag 25 februari in RAI Amsterdam.
 
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV