Magazine
Contact
Home
Tamara Boogaard nieuwe Key Accountmanager bij Jaarbeurs
Tamara Boogaard zal vanaf heden als de nieuwe Key Accountmanager binnen de business unit Accomodatie van Jaarbeurs verantwoordelijk zijn voor een aantal bestaande beurzen derden. Daarnaast zal zij acquisitie plegen om nieuwe titels en business binnen te halen.
 

Een aantal titels die zij nu onder haar beheer heeft zijn PromZ Event, RelatieZ, Leveranciersdagen, RailTech, Second Home International, Eurospoor, De Tasty en Vlees. Zij neemt deze titels over van Thomas van Gelder die zich full time zal gaan inzetten voor Campus Party, het grootste technologiefestival ter wereld dat eind mei in Jaarbeurs utrecht zal plaatsvinden.

Tamara Boogaard werkte eerder voor VNU Exhibitions Europe als Markt Manager Voedingsmiddelenindustrie.

 

2016-01-14
Duitse beurzen die zich op een regionaal publiek richten hebben het goed gedaan in 2016. Ze blijven een wezenlijke bouwsteen in de communicatie met regionale doelgroepen, zo blijkt uit berekeningen van de AUMA, Institut der Deutschen Messewirtschaft.
 
Bezoekers van internationale en nationale vakbeurzen in Duitsland verblijven gemiddeld 1,6 dag op de beursvloer. Dit blijkt uit een analyse van enquêtes onder vakbezoekers op 107 beurzen in 2016.
 
De tweede editie van Out of the Box 2017 groeit met meer dan 30 procent. Ruim eenvijfde van de deelnemende leveranciers is internationaal. Tijdens het grootste event voor de juwelier, fashionstore en conceptstore in de Benelux presenteren meer dan 250 merken zich op 10 en 11 september in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.
 
GroenTechniek Holland krijgt een pop-up stadspark. Op Nederlands grootste vakbeurs voor groenprofessionals tonen Husqvarna Nederland, Tonsel Boomkwekerijen, Van Berkel Groep en Van Vliet Kastanjehout hoe een compleet stadspark van zo’n 3.000 vierkante meter snel en eenvoudig te realiseren is.
 
De bovencorridor van Rotterdam Ahoy tussen de Hallen 2 t/m 5 wordt de komende tijd volledig verwijderd. Gedurende negen weken gaat de bouwcombinatie Hart van Zuid (Heijmans en Ballast Nedam) aan de slag met de sloop van de gehele constructie. Het einde van de werkzaamheden heeft een harde deadline, de hallen zijn 13 september nodig voor de vakbeurs Gastvrij Rotterdam. 
 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV