Magazine
Contact
Home
Slotbericht CPhI Worldwide 2015
De 26e editie van UBM’s CPhI Worldwide gaat de boeken in met een recordresultaat van ruim 36.500 bezoekers en 2.500 exposanten. Met deze aantallen is de succesvolle beurs, die dit jaar in oktober plaatsvond van 13 tot en met 15 oktober in Madrid met de events ICSE, Innopack en PMEC, het grootste evenement voor de farma-industrie ter wereld.
 

woHet officiële slotbericht van CPhI Worldwide 2015


De 26e editie van UBM’s CPhI Worldwide gaat de boeken in met een recordresultaat van ruim 36.500 bezoekers en 2.500 exposanten. Met deze aantallen is de succesvolle beurs, die dit jaar in oktober plaatsvond in Madrid met de events ICSE, Innopack en PMEC, het grootste evenement voor de farma-industrie ter wereld. Zowel bezoekers als exposanten en UBM zelf bestempelen het driedaagse evenement als een doorslaand succes.

Volgen de visie van UBM zijn CPhI Worlwide en de co-events zijn meer dan alleen een beurs, waarin traditioneel kopers en verkopers bijeen worden gebracht. UBM faciliteert  deze partijen actief in zakelijke ontmoetingen met innovatieve software-oplossingen die partijen in luttele seconden kan matchen. CPhI biedt hiermee de perfecte omgeving om te netwerken, ook dankzij de vele events waar matchmaking centraal staat, zoals het Pre-Connect Congress, Global Partners Dinner, Women’s Networking Breakfast en via het Global Meetings matchmaking concept. Om deze matchmaking ook tussen de verschillende evenementen in Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika te faciliteren, biedt UBM oplossingen voor exposanten om snel en eenvoudig met hun klanten in contact te blijven middels digitale platforms.
Aanwezigen uit de farma-industrie zien CPhI als de plek om nieuws en kennis te vergaren en te delen, wat bevestigd werd door de grote deelname aan  de congressen, de Exhibitor’s Showcases, Industry Updates en het Pharma Forum tijdens het event. Voor exposanten is CPhI dan ook de uitgelezen mogelijkheid om innovaties te tonen, waarbij de meest  innovatieve producten, diensten en technologieën in zeven verschillende categorieën bekroond werden met een CPhI Award.

Over de afgelopen jaren heeft CPhI een constante groei doorgemaakt en ook dit jaar groeide het evenement weer boven verwachting. Gevraagd naar het geheim achter dit voortdurende succes, zegt John van der Valk, Managing Director, van UBM EMEA Amsterdam: "UBM heeft wereldwijd ruim 5000 collega’s. Door de diversiteit binnen onze teams hebben wij zowel meer senior collega’s, met enorm veel ervaring en historische kennis van onze evenementen, als jongere collega’s, die goed op de hoogte zijn van alle laatste trends en ontwikkelingen binnen en buiten ons vakgebied. Gecombineerd zorgt dit voor een voedingsbodem voor innovatie en ontwikkeling, zowel voor onze portfolio‘s als voor onze medewerkers. Het succes van UBM, en CPhI in het bijzonder, wordt gedreven door deze innovatie, gecombineerd met een diepgaande kennis van onze klanten en hun wereld, waardoor we weten welke kant we op moeten innoveren om het grootste verschil voor onze klanten te maken.“
 

2015-11-23
...
Op 18 en 19 november vond de 2e editie van Builty, het exclusieve innovatieplatform voor de topprofessionals in de bouw, plaats in Tour & Taxis Brussel. 740 bouwprofessionals konden elkaar ontmoeten gedurende de tweedaagse en kennis maken met de nieuwste producten van grote fabrikanten.
 
...
De 26e editie van UBM’s CPhI Worldwide gaat de boeken in met een recordresultaat van ruim 36.500 bezoekers en 2.500 exposanten. Met deze aantallen is de succesvolle beurs, die dit jaar in oktober plaatsvond van 13 tot en met 15 oktober in Madrid met de events ICSE, Innopack en PMEC, het grootste evenement voor de farma-industrie ter wereld.
 
...
Ruim 5.200 bezoekers hebben de 19e editie van  Festivak bezocht, die op 25 en 26 november plaatsvond in Jaarbeurs Utrecht. De beursvloer was volledig uitverkocht en meer dan 200 leveranciers toonden hier hun producten en/of diensten op het gebied van festivals en publieksevenementen. Een kleine 500 bezoekers het cashless betalen op de beurs uitgetest.
...
Op BouwXPO 2015 mochten 172 exposanten – goed voor een stijging van 13 procent ten opzichte van de vorige editie – in totaal 6.863 kwalitatieve bezoekers ontvangen. Het gemiddeld aantal bezoekers per dag lag daarmee 6,8 procent hogerl.
 
...
Logistica 2015 trok van 10 tot en met 13 november 19.167 bezoekers naar de Jaarbeurs in Utrecht. Iets minder dan drie jaar geleden, maar daar staat tegen over dat het aandeel vakbezoekers is gestegen ten koste van studenten. De bezoekers gaven de driejaarlijkse vakbeurs voor de logistieke sector het rapportcijfer 7,5; hoger dan de vorige editie.
 
...
In totaal trok Europort 2015 29.174 bezoekers, waarvan 22 procent afkomstig uit het buitenland. De vakbeurs voor de internationale scheepvaart vond plaats van 3 tot en met 6 november in Ahoy Rotterdam. Onder de 1.111 exposanten bevonden zich veel internationale partijen. Zo telde de beurs 15 landenpaviljoens.

 
mei | juni | »»
Beursagenda Beursagenda 
mei | juni | »»
Beursagenda Branceagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV