Magazine
Contact
Home
ExpoBorrel tijdens Festivak 2015
De 27e editie van de ExpoBorrel vindt plaats op woensdag 25 november tijdens evenementenvakbeurs Festivak in Jaarbeurs Utrecht. Een mooie gelegenheid om de beursvloer te verkennen en de banden met branchegenoten aan te halen. Deelname aan Festivak en Expo Borrel is gratis na voorregistratie.
 

De ExpoBorrel staat garant voor het gezellig borrelen onder elkaar, het uitwisselen van stevige handdrukken en flashy visitekaartjes! Voor deze 27e editie bundelen we de krachten met de organisatie van Festivak. Je hoeft je enkel te registreren via deze link!

Print je toegangsbewijs uit zodat je de beursvloer kan betreden, daarna dien je je even aan te melden aan de informatiebalie voor de ExpoBorrel. Er wordt je een polsbandje aangereikt zodat je klaar bent om te borrelen!
Tussen 17 en 19 uur ontvangen we je graag op het beursterras van Festivak.

 

2015-11-13
Vakbeurs voor de entertainmentbranche Artiest & Evenement die op 25 en 26 oktober 2017 zou plaatsvinden in de TT Hall in Assen is geannuleerd. De vakbeurs was een coproductie van Expo Management (Exploitant van de TT-Hall) en HA-Events. In een statement laat organisator HA-Events weten: "Doordat  Expo Management zijn huurverplichtingen niet is nagekomen moest de hal van de rechter worden ontruimd. Hierdoor hebben wij van HA-Events naast financiële schade een flinke deuk opgelopen. En zijn wij genoodzaakt om het evenement te annuleren."
 
De eerste jubileum editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam is succesvol verlopen. Er waren meer exposanten, meer bezoekers, meer wedstrijden en het beursoppervlak was groter dan in 2016. De beurs die zich richt op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoog segment, vond van 18 tot en met 20 september plaats in Rotterdam Ahoy.
 
De parkeergarage van MECC Maastricht is zaterdag 21 oktober 2017 het decor voor de Car Park Cannon Ball. Op dit urban cycling event zullen deelnemers op hun fiets alle verdiepingen van de parkeergarage beklimmen. De race is onderdeel van fietsbeurs Euro Cycling XP die in oktober plaatsvindt.
 
De VSK slaat een nieuwe weg in en gaat zich nadrukkelijker op de jonge vakman in de installatiebranche richten. Dat gebeurt vooraf met intensieve social media campagnes en op de beursvloer met meer aandacht voor beleving. Op 19 september is met een inspiratiesessie en de slogan 'Ons vak wordt steeds slimmer. Blijf scherp met VSK!' de aftrap voor VSK 2018 gegeven. De VSK vindt plaats van 6 tot en met 9 februari 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht.
RAI Amsterdam heeft de samenwerking met wereldwijd logistiek dienstverlener DB Schenker als officiële beursexpediteur met vijf jaar, tot en met 2023, verlengd. Het contract werd ondertekend tijdens de 50e editie van de International Broadcasting Convention die plaatsvond van 15 tot en met 19 september 2017.
 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV