Magazine
Contact
Home
ExpoBorrel tijdens Festivak 2015
De 27e editie van de ExpoBorrel vindt plaats op woensdag 25 november tijdens evenementenvakbeurs Festivak in Jaarbeurs Utrecht. Een mooie gelegenheid om de beursvloer te verkennen en de banden met branchegenoten aan te halen. Deelname aan Festivak en Expo Borrel is gratis na voorregistratie.
 

De ExpoBorrel staat garant voor het gezellig borrelen onder elkaar, het uitwisselen van stevige handdrukken en flashy visitekaartjes! Voor deze 27e editie bundelen we de krachten met de organisatie van Festivak. Je hoeft je enkel te registreren via deze link!

Print je toegangsbewijs uit zodat je de beursvloer kan betreden, daarna dien je je even aan te melden aan de informatiebalie voor de ExpoBorrel. Er wordt je een polsbandje aangereikt zodat je klaar bent om te borrelen!
Tussen 17 en 19 uur ontvangen we je graag op het beursterras van Festivak.

 

2015-11-13
Ludger Wälken zal per 1 september 2017 de nieuw opgezette centrale afdeling van het project Koelnmesse 3.0 gaan leiden. De afdeling is in het leven geroepen om structuur te bieden aan het grootste investeringsproject in de geschiedenis van het beurzenbedrijf in Keulen. 
De Duitse Interzum heeft dit jaar een recordaantal van zo’n 69.000 bezoekers gehaald. De tweejaarlijkse interieurbeurs die van 16 tot en met 19 mei plaatsvond in de Koelnmesse had dit jaar meer exposanten staan en nam ook 15 procent meer expositieruimte in beslag.
 
Jaarbeurs heeft dinsdag 16 mei BouwBeurs.nl gelanceerd, een nieuw online platform dat is gekoppeld aan het evenement BouwBeurs. Het platform richt zich met productnieuws en innovaties op de uitvoerende bouw. Bouwbeurs.nl stuurt wekelijks een e-mail nieuwsbrief naar zo'n 50 duizend abonnees.
 
Het nieuwe Strandzuid, gelegen tussen RAI Amsterdam en het Beatrixpark, is 9 mei jongstleden officieel geopend. In de nieuwe opzet positioneert de horecagelegenheid zich nadrukkelijker als eventlocatie die stand alone of aanvullend op de RAI-faciliteiten kan worden ingezet. Strandzuid is een initiatief van RAI Amsterdam en Unlimited Label (Vondelpark3, Caffe Esprit, Strandzuid).​
 
De Horecava, Lightspeed en Sligro gaan in de komende weken op zoek naar ondernemend horecatalent voor de Nationale RestaurantPITCH. De nieuwe wedstrijd biedt iedereen die droomt van een eigen restaurant de kans deze te verwezenlijken. De kandidaat met het winnende restaurantconcept krijgt een ingericht pop-up restaurant van 800 vierkante meter tijdens de komende editie van de Horecava. De beurs vindt plaats van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2018 in RAI Amsterdam.
 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
juni | juli | »»
Beursagenda Branceagenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV