Magazine
Contact
Home
ExpoBorrel tijdens Festivak 2015
De 27e editie van de ExpoBorrel vindt plaats op woensdag 25 november tijdens evenementenvakbeurs Festivak in Jaarbeurs Utrecht. Een mooie gelegenheid om de beursvloer te verkennen en de banden met branchegenoten aan te halen. Deelname aan Festivak en Expo Borrel is gratis na voorregistratie.
 

De ExpoBorrel staat garant voor het gezellig borrelen onder elkaar, het uitwisselen van stevige handdrukken en flashy visitekaartjes! Voor deze 27e editie bundelen we de krachten met de organisatie van Festivak. Je hoeft je enkel te registreren via deze link!

Print je toegangsbewijs uit zodat je de beursvloer kan betreden, daarna dien je je even aan te melden aan de informatiebalie voor de ExpoBorrel. Er wordt je een polsbandje aangereikt zodat je klaar bent om te borrelen!
Tussen 17 en 19 uur ontvangen we je graag op het beursterras van Festivak.

 

2015-11-13
Logistics & Distribution heeft in combinatie met Empack en Automation op 5 en 6 april zo'n 8.300 bezoekers ontvangen. Het was voor het eerst dat de drie vakbeurzen voor de verpakkingsindustie en de logistieke markt samen georganiseerd werden in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch.
 
Rotterdam Ahoy organiseert in samenwerking met founding partners het nieuwe platform VEG., wat staat voor Vak Event Groentehelden. Het event dat op 20 en 21 juni 2018 zal plaatsvinden in de Onderzeebootloods in Rotterdam is voor iedereen die beroepsmatig te maken heeft met versproducten. Beleving, inspiratie en de toekomst staan centraal.
 
MECC Maastricht organiseert van 20 tot en met 22 oktober 2017 het nieuwe event Euro Cycling XP. Het evenement is een coproductie van Euro Cycling XP, Flanders Bike Valley en MECC Maastricht. Doel van oud-wielrenner en initiator Stephan Räkers is het gat te dichten dat aan het eind van het wieler- en MTB seizoen ontstaat en loopt tot aan het volgend voorjaar wanneer fietsbeurzen als BikeMotion en de Fiets-en Wandelbeurs plaatsvinden.
 
Vakdagen Parket & Woninginrichter (VPWI) gaat per direct verder als Interieur Collectie Dagen. VPWI is van oorsprong een vloeren vakbeurs. Door de uitbreiding van verschillende segmenten in de afgelopen jaren en de samenwerking met Kone advies (organisator van Floor Expo) vond organisator Evenementenhal het tijd voor een nieuwe naam die beter past bij het huidige concept.
 
Evenementenhal Hardenberg heeft een aantal nieuwe speerpunten opgesteld voor de editie van Recreatie Vakbeurs in november 2017. Dit na overleg met specialisten uit de branche. De beurs wordt landelijk gepositioneerd en zal ook meer op exposanten en bezoekers uit België en Duitsland mikken. Daarvoor zijn er meer blikvangers nodig op de beursvloer. 
 
mei | juni | »»
Beursagenda Beursagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
mei | juni | »»
Beursagenda Branceagenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV