Magazine
Contact
Home
ExpoBorrel tijdens Festivak 2015
De 27e editie van de ExpoBorrel vindt plaats op woensdag 25 november tijdens evenementenvakbeurs Festivak in Jaarbeurs Utrecht. Een mooie gelegenheid om de beursvloer te verkennen en de banden met branchegenoten aan te halen. Deelname aan Festivak en Expo Borrel is gratis na voorregistratie.
 

De ExpoBorrel staat garant voor het gezellig borrelen onder elkaar, het uitwisselen van stevige handdrukken en flashy visitekaartjes! Voor deze 27e editie bundelen we de krachten met de organisatie van Festivak. Je hoeft je enkel te registreren via deze link!

Print je toegangsbewijs uit zodat je de beursvloer kan betreden, daarna dien je je even aan te melden aan de informatiebalie voor de ExpoBorrel. Er wordt je een polsbandje aangereikt zodat je klaar bent om te borrelen!
Tussen 17 en 19 uur ontvangen we je graag op het beursterras van Festivak.

 

2015-11-13
De 2018 editie van PromZ.live zal een heel jaar te bezoeken zijn. De vakbeurs voor actiemarketing, promotionele producten en relatiegeschenken die plaatsvindt op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy wordt tijdens de beursdagen in zijn geheel vastgelegd via 360° fotografie.
 
De Huishoudbeurs is op zaterdagochtend 17 februari sportief geopend door Irene Moors, Remy Bonjasky en beursmanager Nicole Babay. Met een heuse trolley-workout werd het startsein gegeven voor de 73e editie van de publieksbeurs De Huishoudbeurs is geopend tot en met zondag 25 februari in RAI Amsterdam.
 
Boot Holland in WTC Expo in Leeuwarden is dit jaar door ruim 31.000 bezoekers bezocht. Hoewel de beurs nog steeds draait om boten in het algemeen en (stalen) motorboten in het bijzonder, straalde de beurs meer dan in het verleden watersport uit. De beurs vond plaats van 9 tot en met 14 februari. 
De vakbeurs voor av- en multimediaprofessionals Integrated Systems Europe heeft 80.923 bezoekers naar Amsterdam getrokken. Dat is 10.3 procent meer dan vorig jaar en een record voor de beurs, evenals het aantal exposanten dat dit jaar 1.296 bedroeg. ISE vond plaats van 6 tot en met 9 februari in de RAI. 

 
Brood-en banketbakkerij beurs Europain die van 3 tot en met 6 februari plaatsvond in Parijs, heeft ruim 52.000 bezoekers getrokken. Een derde daarvan kwam uit het buitenland. Nieuw dit jaar was het Europain Forum, een denktank voor de branche voor de jaren 2020.
 

 
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV