Magazine
Contact
Home
Slotbericht Pumps & Valves 2015
Op 30 september en 1 oktober was Ahoy het ontmoetingspunt voor professionals die gericht op zoek zijn pompen, kleppen en afsluiters. De exposanten verwelkomden in twee dagen ruim 3.000 bezoekers. Dat was 23 procent meer dan de vorige editie in 2013.
 

Naast bezoekers uit de procesindustrie kwamen er ook bezoekers uit het watersegment en de maritiem & offshore naar de beurs.

Het aantal exposanten lag 38 procent hoger dan de vorige editie. Deelnemers geven aan met hun deelname klantenrelaties te willen onderhouden en prospects te ontmoeten. Bezoekers bevestigen dit door te zeggen te willen netwerken met de voor hun bekende alsook nieuwe bedrijven. Daarnaast komen ze om trends en ontwikkelingen uit de markt en innovaties te zien.
 

Innovations on Tour

Nieuw deze editie was de Innovations on Tour, waarbij bezoekers onder deskundige begeleiding van hoofd mediapartner Fluids Processing hun ronde maakten langs verrassende innovaties. Deelnemende exposanten kregen 10 minuten een podium om op hun eigen stand om een pitch te houden over hun producten om zo een laagdrempelige opening te creëren voor nieuwe gesprekken. Gedurende de beursdag haakten steeds meer bezoekers aan bij deze succesvolle tour.
 
De vijf hallen in Ahoy waren niet alleen ingericht voor Pumps & Valves. Voor de derde keer op rij is de combinatie gezocht met Solids, het event op het gebied van droge en vaste stoffen. Voor zowel deelnemers, die met hun producten raakvlak hebben voor beide beurzen, als voor bezoekers die vloeibare en vaste stoffen verwerken, is deze combinatie ideaal om in één dag een update te krijgen van de trends en innovaties.
 

Volgende editie

91 procent van de bezoekers aan Pumps & Valves heeft al aangegeven voornemens te zijn om de volgende editie wederom te gaan bezoeken. Ook de deelnemers geven al in een vroeg stadium hun commitment voor deelname aan Pumps & Valves in 2017. De vierde editie van Pumps & Valves vindt plaats op 4 en 5 oktober 2017 in Ahoy Rotterdam. Pumps & Valves Antwerpen vindt plaats op 20 en 21 april 2016, Antwerp Expo.

 

2015-11-03
...
Op 18 en 19 november vond de 2e editie van Builty, het exclusieve innovatieplatform voor de topprofessionals in de bouw, plaats in Tour & Taxis Brussel. 740 bouwprofessionals konden elkaar ontmoeten gedurende de tweedaagse en kennis maken met de nieuwste producten van grote fabrikanten.
 
...
De 26e editie van UBM’s CPhI Worldwide gaat de boeken in met een recordresultaat van ruim 36.500 bezoekers en 2.500 exposanten. Met deze aantallen is de succesvolle beurs, die dit jaar in oktober plaatsvond van 13 tot en met 15 oktober in Madrid met de events ICSE, Innopack en PMEC, het grootste evenement voor de farma-industrie ter wereld.
 
...
Ruim 5.200 bezoekers hebben de 19e editie van  Festivak bezocht, die op 25 en 26 november plaatsvond in Jaarbeurs Utrecht. De beursvloer was volledig uitverkocht en meer dan 200 leveranciers toonden hier hun producten en/of diensten op het gebied van festivals en publieksevenementen. Een kleine 500 bezoekers het cashless betalen op de beurs uitgetest.
...
Op BouwXPO 2015 mochten 172 exposanten – goed voor een stijging van 13 procent ten opzichte van de vorige editie – in totaal 6.863 kwalitatieve bezoekers ontvangen. Het gemiddeld aantal bezoekers per dag lag daarmee 6,8 procent hogerl.
 
...
Logistica 2015 trok van 10 tot en met 13 november 19.167 bezoekers naar de Jaarbeurs in Utrecht. Iets minder dan drie jaar geleden, maar daar staat tegen over dat het aandeel vakbezoekers is gestegen ten koste van studenten. De bezoekers gaven de driejaarlijkse vakbeurs voor de logistieke sector het rapportcijfer 7,5; hoger dan de vorige editie.
 
...
In totaal trok Europort 2015 29.174 bezoekers, waarvan 22 procent afkomstig uit het buitenland. De vakbeurs voor de internationale scheepvaart vond plaats van 3 tot en met 6 november in Ahoy Rotterdam. Onder de 1.111 exposanten bevonden zich veel internationale partijen. Zo telde de beurs 15 landenpaviljoens.

  
mei | juni | »»
Beursagenda Branceagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV