Magazine
Contact
Home
Slotbericht Broodway 2015
Broodway 2015 mocht 11.379 vakbezoekers verwelkomen in Kortrijk XPO. Een stijging van 4,5 procent ten opzichte van de vorige editie, waarbij bovendien geen rekening gehouden is met bezoekers van Meat Expo, die ook op de driejaarlijkse vakbeurs voor de bakkerijsector een kijkje kwamen nemen,

Van 27 tot en met 30 september presenteerden meer dan 220 exposanten zich. De bezoekers toonden veel belangstelling voor de vaktechnische demo’s, de winnaars van de innovation awards en een preselectie van het Belgische Kampioenschap Bakkerij.

De Street of Inspiration werd een sfeervolle zone waar experts gratis advies gaven over personeelszaken, sociale media en marketing. En er waren ook tips van bakkers voor bakkers. In korte reportages lieten enkele vakmannen de bezoekers binnenkijken in hun zaak, zowel voor als achter de schermen. Naast dit inhoudelijke luik, was er ook plaats voor 3D-printing. Met de fotobooth en de modeshows was de Street of Inspiration ook een leuke zone die Meat Expo en Broodway met elkaar verbond. Zowel de bezoekers als de exposanten vonden het gelijktijdig plaatsvinden met Meat Expo (de vakbeurs voor de slagerij- en vleessector) een goede zaak. In twee beurshallen stonden exposanten die zich naar beide sectoren richten, waardoor bakkers en slagers automatisch met elkaar in contact kwamen. Dit gaf hen een unieke kans om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren.
 

2015-10-16
...
Op 18 en 19 november vond de 2e editie van Builty, het exclusieve innovatieplatform voor de topprofessionals in de bouw, plaats in Tour & Taxis Brussel. 740 bouwprofessionals konden elkaar ontmoeten gedurende de tweedaagse en kennis maken met de nieuwste producten van grote fabrikanten.
 
...
De 26e editie van UBM’s CPhI Worldwide gaat de boeken in met een recordresultaat van ruim 36.500 bezoekers en 2.500 exposanten. Met deze aantallen is de succesvolle beurs, die dit jaar in oktober plaatsvond van 13 tot en met 15 oktober in Madrid met de events ICSE, Innopack en PMEC, het grootste evenement voor de farma-industrie ter wereld.
 
...
Ruim 5.200 bezoekers hebben de 19e editie van  Festivak bezocht, die op 25 en 26 november plaatsvond in Jaarbeurs Utrecht. De beursvloer was volledig uitverkocht en meer dan 200 leveranciers toonden hier hun producten en/of diensten op het gebied van festivals en publieksevenementen. Een kleine 500 bezoekers het cashless betalen op de beurs uitgetest.
...
Op BouwXPO 2015 mochten 172 exposanten – goed voor een stijging van 13 procent ten opzichte van de vorige editie – in totaal 6.863 kwalitatieve bezoekers ontvangen. Het gemiddeld aantal bezoekers per dag lag daarmee 6,8 procent hogerl.
 
...
Logistica 2015 trok van 10 tot en met 13 november 19.167 bezoekers naar de Jaarbeurs in Utrecht. Iets minder dan drie jaar geleden, maar daar staat tegen over dat het aandeel vakbezoekers is gestegen ten koste van studenten. De bezoekers gaven de driejaarlijkse vakbeurs voor de logistieke sector het rapportcijfer 7,5; hoger dan de vorige editie.
 
...
In totaal trok Europort 2015 29.174 bezoekers, waarvan 22 procent afkomstig uit het buitenland. De vakbeurs voor de internationale scheepvaart vond plaats van 3 tot en met 6 november in Ahoy Rotterdam. Onder de 1.111 exposanten bevonden zich veel internationale partijen. Zo telde de beurs 15 landenpaviljoens.

  
mei | juni | »»
Beursagenda Branceagenda
Elke twee weken weer op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Volg ons op

       
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV